:) canim sikiliyor :) :hmmm
Karavelaa Üye ByMtnGm' Alıntı: canim sikiliyor Genişletmek için tıkla ... Hayvan gibi şiy yapıyorsunuz ya
Gofrettin115 Üye mürteza16' Alıntı: Yazım kurallarının önemini bu mesajda görüyoruz. Hani nerede? Göremiyorum konuşan tecrübeyi. Genişletmek için tıkla ... Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on
mürteza16' Alıntı: Yazım kurallarının önemini bu mesajda görüyoruz. Hani nerede? Göremiyorum konuşan tecrübeyi. Genişletmek için tıkla ... Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on
mürteza16 Üye Gofrettin115' Alıntı: Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on Genişletmek için tıkla ... AsdSsZsSAda İlkolkuldan beri böyle laflar duymamıştım.
Gofrettin115' Alıntı: Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on Genişletmek için tıkla ... AsdSsZsSAda İlkolkuldan beri böyle laflar duymamıştım.
Serhan Üye Gofrettin115' Alıntı: Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on Genişletmek için tıkla ... Pm attım
Gofrettin115' Alıntı: Gözleri kör olana yapacak birşey yok.. Serhan gibi çakal olursan see real ) ol verisdi gol tenpiem just another two PM life goes on Genişletmek için tıkla ... Pm attım
Baydırman Moderator teknolojibaronu' Alıntı: @Genc007 gereksizlerde emekli oldu anlaşılan yerini biri doldurmuş Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu' Alıntı: @Genc007 gereksizlerde emekli oldu anlaşılan yerini biri doldurmuş Genişletmek için tıkla ...
Gofrettin115 Üye mürteza16' Alıntı: AsdSsZsSAda İlkolkuldan beri böyle laflar duymamıştım. Genişletmek için tıkla ... Noldu komik mi
mürteza16' Alıntı: AsdSsZsSAda İlkolkuldan beri böyle laflar duymamıştım. Genişletmek için tıkla ... Noldu komik mi
Karavelaa Üye The Pancar' Alıntı: havada bi koku seziyorum ama ne kokusu bilmem Genişletmek için tıkla ...