.

Sponsorlu Bağlantılar

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
.
.

Son düzenleme:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olacak. Discovery kullanıcısıyım. Telefonumda şu an Legend ROM v8 yüklü, ama ben stock roma dönmek istiyorum.
General mobile'nin sitesinde jellybean yazılım yükleme programı var, Acaba ben o programı kullanıp, stock roma dönebilir miyim?

istersen yardımcı olurum sana ama bana kalırsa GMD için en iyi ROM LegenD ROM V8 Stock ROM a dönersen pişman olursun

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
istersen yardımcı olurum sana ama bana kalırsa GMD için en iyi ROM LegenD ROM V8 Stock ROM a dönersen pişman olursun

Sağol :) , stock roma dönme sebebim şu:
GTA san Andreas oynuyorum, adamlar beyaz görünüyor. Ama Discovery jellybean romu dışında 3 ROM denedim(Discovery orijinal KitKat, legend ROM v8, note4 ROM) ama adamalar yine beyaz. İşte bu yüzden stock roma dönmek istedim :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Sağol :) , stock roma dönme sebebim şu:
GTA san Andreas oynuyorum, adamlar beyaz görünüyor. Ama Discovery jellybean romu dışında 3 ROM denedim(Discovery orijinal KitKat, legend ROM v8, note4 ROM) ama adamalar yine beyaz. İşte bu yüzden stock roma dönmek istedim :)

tmm o zaman o dediğin yükleme aracını ve ROM u indir sonrada bana PM at yardımcı olurum sana ;)

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bilgisayarında yüklü. Ama evde değilim eve dönünce PM atarım :)
Peki GTA san andreas'taki beyaz adamların sebebini biliyor musun?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Farklı ROM larda özellikle Custom ROM larda böyle şeyler olabilir bende 2 ay a yakın GMD LegenD ROM V8 kullandım ve Liberty Cİty ve Vice City oynadım ancak böyle bir sorun olmadı

eğer şu an telefonda Xposed Framework kullanmıyorsan ve KitKat yüklü ise telefona geliştirici seçeneklerinden çalışma zamanını ART olarak seçip bi reset at telefona sonra tekrar aynı yere gir tekrar ART olmuş ise GTA yı bide bu şekilde dene

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bi deneyeyim :)
Farklı ROM larda özellikle Custom ROM larda böyle şeyler olabilir bende 2 ay a yakın GMD LegenD ROM V8 kullandım ve Liberty Cİty ve Vice City oynadım ancak böyle bir sorun olmadı

eğer şu an telefonda Xposed Framework kullanmıyorsan ve KitKat yüklü ise telefona geliştirici seçeneklerinden çalışma zamanını ART olarak seçip bi reset at telefona sonra tekrar aynı yere gir tekrar ART olmuş ise GTA yı bide bu şekilde dene

Çalışma zamanını art ile değiştirip, yeniden başlattım. Sonuç yine hüsran

Ancak vice city ve gta3 oynadığında böyle sorun yoktu.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Tamam bi deneyeyim :)

Çalışma zamanını art ile değiştirip, yeniden başlattım. Sonuç yine hüsran

Ancak vice city ve gta3 oynadığında böyle sorun yoktu.

ART ile değiştirip yeniden başlattıktan sonra bi kez daha çalışma zamanına baksaydın eğer Dalvik te çalışan bi uygulama yüklü ise ART a geçiş yapmaz bilgin olsun o uygulama yı kaldırıp ART a geçiceksin sonra uygulamayı tekrar yüklersin ancak ART desteği yoksa çalışmaz ;)

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
ART ile değiştirip yeniden başlattıktan sonra bi kez daha çalışma zamanına baksaydın eğer Dalvik te çalışan bi uygulama yüklü ise ART a geçiş yapmaz bilgin olsun o uygulama yı kaldırıp ART a geçiceksin sonra uygulamayı tekrar yüklersin ancak ART desteği yoksa çalışmaz ;)

Yine aynı :(
Peki şu anda Discovery_16gb_jellybean degrade.zip dosyasini indirdim.pc'ye girme şansım yok, onu cwm'den flashlasam bi sıkıntı olmaz değil mi?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
onu bir .zip açabilen dosya yöneticisi ile aç eğer içinde isminde scatter geçen bir metin belgesi varsa onu PC ile flashlaman gerek veya içini aç SS alıp yolla bakıyım

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi

onu bir .zip açabilen dosya yöneticisi ile aç eğer içinde isminde scatter geçen bir metin belgesi varsa onu PC ile flashlaman gerek veya içini aç SS alıp yolla bakıyım

Yada hiç orijinal romla uğraşmayıp gta'yı düzgün çalıştırabilen veya bildiğin sade bir jellybean rom yok mu? :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Yada hiç orijinal romla uğraşmayıp gta'yı düzgün çalıştırabilen veya bildiğin sade bir jellybean rom yok mu? :)

Valla ben hic JB kullanmadim GMD de ayrıca resimlerde de kararsız kaldım ne PC gibi ne de CWM gibi orijinal stock ROM u istiyorsan ben sana link atiyim ?

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben hic JB kullanmadim GMD de ayrıca resimlerde de kararsız kaldım ne PC gibi ne de CWM gibi orijinal stock ROM u istiyorsan ben sana link atiyim ?

Boşver yaa Vazgeçtim :) daha doğrusu başım ağırdı :D ilgin için teşekkürler :)

Developer21

Developer21

Üye
    Konu Sahibi
grafik ayarlarına en düşük ayarlara getir sorun düzelir bide oynamayacaksan GTA yı kaldır ;) bende sorun olmamıştı ve cihazım 4 GB dı

G3 1.9 romunu yükleyeceğim. O Jelly bean olduğu için belki düzelebilir. Çünkü GMD'nin jellybean'ında bi sorun yoktu. Ama senin için de Asphalt 8'i indireceğim :D