920 yazilim güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
920 yazilim güncellemesi
Arkadaşlar bu gün ayarlardan telefonumu güncelle dediğimde bir güncelleme yüklemeye başladi. şu an hala indiriyor

Placebo-

Placebo-

Üye
Bittikten sonra sürüm numarasına bak, Portico olabilir.

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemek için hazırlanıyor da.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sizi yazılım destek bölümüne mi alsak acaba :)

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
8.0.10211.204 yazılım sürümü portico imiş

Placebo-

Placebo-

Üye
Hayırlı olsun. :) Gözüne çarpan değişiklikleri söylersen sevinirim. :)

charmingraul

charmingraul

Üye
Ben de telefonumu az önce güncelle dedim bir güncelleme buldu şu an güncelleme indiriliyor yazıyor ama 20 dakikadır hala %0'da hiçbir ilerleme yok sizce bu normal midir ?

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Normal değil bağlantı ile ilgili sıkıntı vardır

- - - Eklendi - - -

arama butonuna tıklandığında sadece seçeneklerinde yandex ve bing vardı şimdi google da gelmiş ama sitesine atıyor

turka_10

Üye
bende güncellemiyi yükledim şimdi telefon kapandı açtım ekranda ayalanıyor gibi ikitane mekanik dişli çıktı ve dönüyor hala çok uzun suruyormu bu acaba telefonu kullanamıyorum..bide bu uygulama bize ne kazandıracak acaba ayrıntılı bilgisi olan varmı arkadaslar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende güncellemiyi yükledim şimdi telefon kapandı açtım ekranda ayalanıyor gibi ikitane mekanik dişli çıktı ve dönüyor hala çok uzun suruyormu bu acaba telefonu kullanamıyorum..bide bu uygulama bize ne kazandıracak acaba ayrıntılı bilgisi olan varmı arkadaslar

10dakika kadar sürer yüklenmesi. Wifi koruma,arama motoru özelleştirmesi,gelen aramayı sms ile cevaplama gibi yeni özellikler.

turka_10

Üye
evet tşkkr edrım az once yukledım inceledim pek bi fark yok bi tek arama motoru google olmuş işe yarar bi o var sanırım..kamera falan daha iii olacak deniyordu ama pek far yok sanırım yada ben anlamadım :)

saboley

Üye
Porticoyu yükledim. ardından normal kullanırken telefonumu telefonuma görüntü titreşim vs hiçbirşey gelmiyor. şarjı bitti sandım şarja taktım. yine tepki yok. yardım lütfen

merlin19

merlin19

Üye
Şimdi ben yazarken telefon indiriyor bakalım neler yeni ama güncelleyince bence format atın daha iyi anlaşılır nelerin değiştiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt