OttomaN TigeR
Üye
Can kardeşim, Windows phone 8 henüz yeni bir sistem bunu kimse inkar edemez. Şunun şurasında piyasaya çıkalı daha 5 ay gibi kısa bir süre geçti. Yine söylüyorum olması gerekli uygulamalar mağazada mevcut, ha senin istediğin bir uygulama var o uyg. mağzada yoktur, ona bir şey söyleyemem. Ama o da yakında geliştiricisinin wp'daki ilerleyişin farkına vardığında mağzada yerini alır.Wp nin marketi berbat olan uygulamalarin kalitesi berbat ve Microsoft mobil sektörde yeniymis gibi gostermeyin. Androidde linux kernel değişecek ozaman bizde android daha yeni sistem bi 5 yil bekleyelim diyelim. Bi insan Nokia wp gelişecek diye niye telefon alir anlamam ben androidin ilk zamamlarinda 3gs kullaniyodum simdi android ilerde wp nin arayuzu bildirimleri ve bir sürü şeyi değişirse wp alirim
Kardeşim şimdi bu tip youtube da yapılan (büyük forumlar haricinde) karsılastırmalara pek itibar etme bu tip karşılaştırmalar senin , benim gibi adamların kendi fikirlerini başkalarına empoze etme çabasından başka bir şey değildirbak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır
- - - Eklendi - - -
arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
Codec farkı diye bir şey duydun mu?
Yalniz biz stock romlu telefonlardan bahsediyoruz.ordaki telefonlar farkli.bak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır
- - - Eklendi - - -
arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkkKardeşim şimdi bu tip youtube da yapılan (büyük forumlar haricinde) karsılastırmalara pek itibar etme bu tip karşılaştırmalar senin , benim gibi adamların kendi fikirlerini başkalarına empoze etme çabasından başka bir şey değildirben bizzat iki cihazında incelemiş biri olarak sunu diyebilirim ; iki cihazda gayet hızlı ve akıcı , ikiside 60 fps hızla çalışmakta , internet hızlarında bazen s3 , bazen 920 önde . bu video daki gibi bir durum söz konusu değil. Hatta sana; bende örnek bir video göstereyim :
http://www.maxicep.com/karsilastirm...umia-920-tarayici-karsilastirmasi-782023.html
Bu video daki 920 nin internet hızıyla gerçek teki 920 nin alakası varmı ?
Umarım ne demek istedigimi anlatabilmisimdir ....
- - - Eklendi - - -
Yok duymadımarkadaş boyle ukala şekilde cevap yazmak zorundamısın. Codec eksikliğinin bende farkındayım ; merakım ise noklanın neden codec desteğini adam gibi saglamamasıdır. Simdi kalkıp bazı bilgili kardeşlerim nokia ne alaka sistem microsoftun diyecek ; bende o zaman bu arkadaslara pesinen sunları yazayım , Microsoftun en buyuk wp ortagı kim ? Nokia nın wp uzerinde duzenleme hakkı varmı , yokmu ? Eger yok ise bu bilengoz uygulaması ne (aklıma gelmeyen bir suru nokia uygulaması mevcut wp sisteminde ki gördüğüm kadarıyla nokia uygulama konusunda resmen microsoft ile aşık atıyor) Eğer var ise ; be adam (nokia a söylüyorum) o kadarmı zor su güzelim alete codec desteği vermek. Bakın s3 kullanıyorum ben aile dostumda L920 var ve alet gerçekten güzel ; heleki o ekranda bir şeyler seyretmek zevk verici (olabilirdi) ama codec farkı varmış ne yapalım.. selametle....
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkk
bu linklere bak biraz eski ama
Vallahi çok haklısın, şuan öyle bir cevap yazdığım için çok çok üzgünüm.Yok duymadımarkadaş boyle ukala şekilde cevap yazmak zorundamısın. Codec eksikliğinin bende farkındayım ; merakım ise noklanın neden codec desteğini adam gibi saglamamasıdır. Simdi kalkıp bazı bilgili kardeşlerim nokia ne alaka sistem microsoftun diyecek ; bende o zaman bu arkadaslara pesinen sunları yazayım , Microsoftun en buyuk wp ortagı kim ? Nokia nın wp uzerinde duzenleme hakkı varmı , yokmu ? Eger yok ise bu bilengoz uygulaması ne (aklıma gelmeyen bir suru nokia uygulaması mevcut wp sisteminde ki gördüğüm kadarıyla nokia uygulama konusunda resmen microsoft ile aşık atıyor) Eğer var ise ; be adam (nokia a söylüyorum) o kadarmı zor su güzelim alete codec desteği vermek. Bakın s3 kullanıyorum ben aile dostumda L920 var ve alet gerçekten güzel ; heleki o ekranda bir şeyler seyretmek zevk verici (olabilirdi) ama codec farkı varmış ne yapalım.. selametle....
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkk
bu linklere bak biraz eski ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S3: kullanılabilirlik taşınabilirlik Oyun tarayıcı performansı uygulama yükleme kolaylığı kişiselleştirebilme.
L920:kamera
umarım cevabımı anlamışsındır S3 candır
920 de tabiki ram sorunu yok.
l920'de ram sıkıntısı yoksa l920'ye ram+kamera yazmalısın
920 de tabiki ram sorunu yok.
"Multitasking"
harcıyamadıktan sonra ram ne işe yarar ki
l920'de ram sıkıntısı yoksa l920'ye ram+kamera yazmalısın
Vallahi çok haklısın, şuan öyle bir cevap yazdığım için çok çok üzgünüm.Lütfen kusura bakma.
Aslında anlaşma gereği Microsoftun izni olmaksızın Nokia kendi cihazları için bazı uygulamaları ve özellikleri entegre etme hakkına sahip, fakat media aynatıcısı üzerinde değişiklik hakkı Microsoft'a ait olduğu için müdahale etme hakkı yok. Tekrar özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?