Türe
Üye
ben olsam 920 alırdım arkadaşın biri müzik kalitesi yazmış
nokia nın bilen. göz pureview kablosuz şarjını yazmamış ama
ihtiyaçlarını her yönden karşılayacak bir telefon istiyorsan lumia 920 al geçende yapılan testlerde gösterildi s3ten kat kat iyi çıktı tercihim lumia 920 al derim
ihtiyaçlarını her yönden karşılayacak bir telefon istiyorsan lumia 920 al geçende yapılan testlerde gösterildi s3ten kat kat iyi çıktı tercihim lumia 920 al derim
internet diyosunda ie de html 5 yarım yamalak var diğerleri yok zatenNe için alacaksın o önemli.. ?? daha çok internet kullanacaksan 920 oyun uygulamayı unut derim..Ha uygulama yok mu tabii ki var..Ama android kadar kişiselleştirilebilir bir cihaz değil..Bug çok az rahat bir sistem..s3 daha oyunvari,interneti de yeterli düzeyde uygulama sıkıntısı olmayan üst seviye bir cihaz..Telefonla çok uğraşmayı seviyorsan s3 derim..One serisine de bakabilirsin ayrıca..
internet diyosunda ie de html 5 yarım yamalak var diğerleri yok zaten
Hangi testler orica etsem şu s3 ten kat kat iyi olan L920 testini
paylaşabilirmisin...
Aklıma gelmişken şunuda belirteyim ; n8 ile çektiğim videoları L920 ile açamadım ; iki telefonda nokianın olmasına rağmen neden açmadı ? Bilgisi olan varsa nasıl olacağını biri yazarsa iyi olur..
arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabırNe için alacaksın o önemli.. ?? daha çok internet kullanacaksan 920 oyun uygulamayı unut derim..Ha uygulama yok mu tabii ki var..Ama android kadar kişiselleştirilebilir bir cihaz değil..Bug çok az rahat bir sistem..s3 daha oyunvari,interneti de yeterli düzeyde uygulama sıkıntısı olmayan üst seviye bir cihaz..Telefonla çok uğraşmayı seviyorsan s3 derim..One serisine de bakabilirsin ayrıca..
Codec farkı diye bir şey duydun mu?Hangi testler orica etsem şu s3 ten kat kat iyi olan L920 testini
paylaşabilirmisin...
Aklıma gelmişken şunuda belirteyim ; n8 ile çektiğim videoları L920 ile açamadım ; iki telefonda nokianın olmasına rağmen neden açmadı ? Bilgisi olan varsa nasıl olacağını biri yazarsa iyi olur..
bi git hacı mastelaa gayet objektifti. bi uygulamaya 15 lira verde görüyüm senibak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır
- - - Eklendi - - -
arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
Arkadaşlar tamam, henüz sistem yeni kabul ediyorum bir çokta eksiği var. Ama her zaman söylüyorum bu eksiklikler öyle aman aman eksiklikler değil. Android'in ilk zamanlarını da biliyoruz, her neyse şu konuda neye aşık atıyorsunuz onu anlamış değilim. Arkadaşlar adam akıllı konunun özüne bağlı olarak yorum yapın/fikrinizi belirtin lütfen.
Şimdi bu adama siz yardımcı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ayrıca teşekkür ediyorum Süleyman(Türe) kardeşim iki maddede kısa ve öz olarak fikrini belirtmiş. Bana göre en doğrusu budur.
Şimdi efenim, ben bir Lumia920 kullanıcısı olarak fikirlerimi söylüyorum, bakın fanboy olarak değil kullanıcı olarak.
Lumia920 kamerası, diğer ekstra özellikleri ile gerçekten çok stabil çalışan hızlı bir işletim sistemine sahip, evet tarayıcısı henüz upload desteği sunmuyor ama bu bir sorun mu? Bence değil, çünkü geçici olarak bu sorunu 3.parti uygulamalar ile ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz. Şuan için ihtiyaç duyulan en önemli özellikleri; Dosya yöneticisi, bildirimler merkezi, Türkçe komut ve Flash player desteğidir. (Bunların dışında gerisi teferruat.) Ayrıca hepimiz biliyoruz ki Adobe firması mobile üzerindeki flash player desteğini sonlandırdı, e bundan böyle mobile cihazlarda olmayacağı için bu seçeneği kaldırabiliriz öyle değil mi?. Zaten yakında tüm siteler html5'i destekliyor olacaktır.
Uygulama konusunda mağazanın şuan ki ilerleyişi gayet iyi, not olarak belirtmek istiyorum biraz uygulamalar pahalı ama ne yapalım hiç olmamasından iyidir.Henüz yeni olan bu sisteme biraz şans tanıyın.
Ayrıca sistem son çeyrekte alacağı Majör güncelleme ile baştan ayağa değiştirilmiş bir sistem olacak. (İnşallah bunun için sadece sabır gerekli.)
Bunu kaç kişi biliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?