Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
910i remote control
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan841
Üye
Konu Sahibi
910i remote control
spny ericsson 910i kullanıyorum.bu telefon için uzaktan kumada programı varmı.bi kaçtane denedim çalışmadı.
necossss
Üye
sony ericsson uiq3 le çalışan telefonlarda (p910i m600i gibi) öyle bi prog yok hala çıkmadıı
laax
Üye
var konuları adam gibi takip ederseniz bulursunuz exelans vermiş arkadaşlar böle yaqpmayın her olaya yeni konu açmak kolay aramak zor ama ben ekliyim buyur bende şu an p910i ve p990 kullanıyorum p910i de gayet iyi çalışlıyor ama arçelik vs türk firmalar yok onun dışlında sorun yok http://www.maxicep.com/attachment.php?attachmentid=1283&d=1176805017
--------------- Ekleme ---------------
bu arada sep910i uiq 3 deil 2 dir işinize yarar umarım
ates85
Üye
ben bu programı indirdim ama çalışmadi heran gi bir ayar falanmı var laax yardımcı olurmusun kardeş.
laax
Üye
abi ben sony tv de kullanıyorum çok iyi çalışıyo arkadaşlar ayarlardan doğru aygıtı seçmeniz önemli türk markaları yok yani sony de harika çalışıyo
ates85
Üye
zaten programa girdiginde orda seciyoeun direk kumanda menusu aciliyo heralde farkli bi ayari iyok deilmi laax