9006v türkçe rom buluverin Allah rızası için

Sponsorlu Bağlantılar

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
9006v türkçe rom buluverin Allah rızası için
arkadaşlar çinden aldığım orjinal s5 türkçe uyumlu rom bulabilirmsiiniz? rom atmayı öğrendim :) ama ha bire faid mi fail mi ne hatası veryordu meğerse rom uyuşmadığı için hata alıyormuşum.

Allah rızası için bana uyumlu rom buluverin yeter

strk92

Üye

verdiğim linke tıklayın cihazınıza uygun konuya girin orada aradığınızı bulabilirsiniz

yavuz14

yavuz14

Üye
link istersen burda türkiye linki var forumda nasıl yükleyiceğin hakkında gerekli bilgi var

üye olamazsan link

3.0.7
+İndirdikten Sonra Açın .
+Sammobile sitesinden bir dosya indirmiştik onu rar arşivden çıkaralım
+ İlk önce telefonu kapatıyoruz. Sonra telefon kapandıktan sonra
(menü tuşu + power tuşu + ses kısma) yaparak download moda alıyoruz. Download Mod ekranı geldikten sonra ses açma düğmesine basıp download modu açmış bulunuyoruz sonra aşağıdaki işlemleri uyguluyoruz.
+Odin açınca pda diye bir seçenek var ona tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçin Yüklendikten sonra Cihaz kendini yeniden başlatacak ve orjinal roma geri dönüş işlemi gerçekleşti Teşekkürlerinizi Eksik Etmeyin :D

dogankara54

dogankara54

Üye
link istersen burda türkiye linki var forumda nasıl yükleyiceğin hakkında gerekli bilgi var

üye olamazsan link

3.0.7
+İndirdikten Sonra Açın .
+Sammobile sitesinden bir dosya indirmiştik onu rar arşivden çıkaralım
+ İlk önce telefonu kapatıyoruz. Sonra telefon kapandıktan sonra
(menü tuşu + power tuşu + ses kısma) yaparak download moda alıyoruz. Download Mod ekranı geldikten sonra ses açma düğmesine basıp download modu açmış bulunuyoruz sonra aşağıdaki işlemleri uyguluyoruz.
+Odin açınca pda diye bir seçenek var ona tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçin Yüklendikten sonra Cihaz kendini yeniden başlatacak ve orjinal roma geri dönüş işlemi gerçekleşti Teşekkürlerinizi Eksik Etmeyin :D
Kardesim TUR indirse bile TUR olmuyor bosa ugraşmasın kendi asıl romun dursun kardes ayriyetten arkadastaki model farklı :)

yavuz14

yavuz14

Üye
O zaman custom Rom lar var onlardan denesin onlar olur belki

dogankara54

dogankara54

Üye
O zaman custom Rom lar var onlardan denesin onlar olur belki
Dogru söylüyorsun fakat arkadaşın garanti turkiye de gecerli uluslar arasi garanti diye birsey var ama galiba rom atinca birsey olmuyor diye biliyorum ama kendi bilecegi birsry ve bu modele gore zor bulur ama cyanogenmod un sitesinde bulabilirsiniz :)

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
cyanogenmod nasıl bulabilirim bi bakıverinde link verin kaç gündür yapmadım işlem kalmadı valla

yavuz14

yavuz14

Üye

bunları bir dene derim

askin.81

askin.81

Üye
İşin zor. Orjinal ülke rom unu kur ve beklemeye devam et. Ta ki senin G900V modelini destekleyen custom rom çıkarsa root atıp Cfw kurup custom rom flashlarsın. Eğer V serisini desteklemiyor ise o romu kurma sakın

desparado02

Üye
türkçe rom var bende isteyen olursa 100 lira herşey türkçe orjinal olacak video atacam

Üst Alt