Telefon Tavsiyesi 900 TL ye kadar.

    Konu Sahibi
900 TL ye kadar.
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle arkadaşlar bundan 1- 2 hafta öncesine kadar NOKIA N8 kullanıcısıydım.Onu kardeşime verdim ve ondaki Samsung Galaxy Trend i aldım.Trend hiç hoşuma gitmedi ve değiştirme kararı aldım.Araştırdım ama bulamadım bir türlü istediğim telefonu ve sizin değerli görüşlerinizi almak istedim.Öncelikle ilk aklımdan geçen model GM Discovery iydi ama internette okuduğum bazı yorumlardan dolayı vazgeçtim.

Istediğim özellikler;
#Akıcı bir arayüz
#Iyi bir batarya süresi (en az bir buçuk gün)
#EDGE bağlantı hızı (ınternet benim için en önemli detaylardan)
#En az 1 GB RAM
#Ses kalitesi
#Çok üst düzey olmasada iyi bir işlemci

Sizden isteğim bana 900 TL ye kadar bu özellikleri içeren veya bu özelliklere yakın bir telefon önermeniz.Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
 
Tepkiler: Dede
    Konu Sahibi
Öneri için teşekkürler hocam.Ama lumia düşünmüyorum.
 
8 çekirdekli samsung note 10.1 2014 edition tablet verelim sana kardesim sim kart takılıyor arama yapıyor. 8 mp kamera 3Gb ram 16 gb rom.
 
Orjinal kardeşim. Vodafone den alınma. 45 günlük. Kılcal çizik yok daha.samsung note 10.1 2014 edition
 
    Konu Sahibi
Vallahi çok iyi cihazmış hocam simdi baktım özelliklerine ama LG G2 pro bile bana çok büyük gelirken bunu düşünemem.Ilgin için teşekkürler.
 
Sen moto g al keyfine bak ama sakin kullanicisi olarak söylüyorum sakin gmd alma
 
Eyvallah kardesim sagolasin
 
Tepkiler: 94mustafa
Hocam müsait olunca biraz bahsedermisin MOTO G'den.
Moto g bi nevi discoveryin saglam kaliteli versiyonu gibi arkasinda google var. Saf android kasma sifir kamera ses performans discoveryden daha iyi yani bu fiyata alabilirsen nexus 4 yoksa moto g
 
    Konu Sahibi
Moto g bi nevi discoveryin saglam kaliteli versiyonu gibi arkasinda google var. Saf android kasma sifir kamera ses performans discoveryden daha iyi yani bu fiyata alabilirsen nexus 4 yoksa moto g


Hafıza kartı bunada takılmıyormuş.Hafıza ise 16 GB bir multimedia telefonu için bu hafıza çok az bana göre hadi 32 olsa fiyat falan uygun alınabilir ama o hafıza bana yetmez.Sanada teşekkürler hocam öneri için.

Ha bide Sony xperia s ve sp hakkındaki ne düşünüyorsunuz?
 
Tepkiler: muhammettvurucu

Invoke

Üye
Nexus 4 derdim ama kriterlerine uymuyor. Ses kalitesi hiç iyi değil.


Bir kere 1.5 gün batarya süresi(hem de en az. ) hiç bekleme.

S eski cihaz. SP hoş cihaz(ledler ). Ekranı iyi değil. Kamerası da pek matah değil. Adreno 320 gpu iyi. Hafıza kartı takılıyor. Şarjı hiç 1.5 gün falan olmaz, mümkün değil. Kitkat güncellemesi alacak ya da aldı. Sonrasında güncelleme almaz xda'den custom romlarla devam edersin, istersen. SP'nin de sesi iyi değil.


Sen bayağı sınırlamışsın. Hafıza kartı takılan şarjı 1 günü geçkin giden ses kalitesi iyi olan ve kamerası da iyi olan 900 liralık cihaz ben bilmiyorum. Varsa söyleyin biz de alalım.
 
Son düzenleme:
Tepkiler: wwwhmz ve muhammettvurucu

0MG90

Üye
Moto G iyi olur. Hepsiburada da 700 lira.
 
    Konu Sahibi




Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam ama ben illa bu özellikleri içerecek demedim bunlara yakın dedim evet gayette haklısın böyle bi telefon o paraya bulunmaz ama illa ki buna yakın olanı vardır.

Bu arada bütçeyi genişlettim biraz ikinci el Lg G2 32 GB almayı düşünüyorum bi arkadaşım şarjı yaklaşık 3 gün gidiyor dedi.Sizinde düşüncelerinizi almak isterim.