Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
900 TL ye kadar telefon ÖNERİSİ yardım!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr17
Üye
Konu Sahibi
900 TL ye kadar telefon ÖNERİSİ yardım!
Merhaba arkadaşlar 900 tl yi geçmeyecek telefon önerisi istiyorum , xperia lar kafama yattı ama pek anlamadığım içim yardım alayım dedim. Benim için önemli olan hız , cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
şaka yaptım. Az üzerine çok az filan ekle wp8 tel al
AndroidTR20
Üye
Adam 800-900 TL diyor siz azcık daha kat wp8 telefon al dionuz (wp bir telefon almak için en az bütçesi 1500 TL olması lazım)kardeş senin fiyat bütçene en iyi alınacak telefon ace 2 + jell beanda gelecek veyada motorola atrix bu telefonu almak istersen güncellemeyi unut bu telefona motorola güncelleme vermez birde dış görünüşü beş para etmez biz burda sadece telefonları karşılaştırıyoruz sen en iyisi en yakın teknoloji mağazısına gitip elinde test et TheProX
Adam 800-900 TL diyor siz azcık daha kat wp8 telefon al dionuz (wp bir telefon almak için en az bütçesi 1500 TL olması lazım)kardeş senin fiyat bütçene en iyi alınacak telefon ace 2 + jell beanda gelecek veyada motorola atrix bu telefonu almak istersen güncellemeyi unut bu telefona motorola güncelleme vermez birde dış görünüşü beş para etmez biz burda sadece telefonları karşılaştırıyoruz sen en iyisi en yakın teknoloji mağazısına gitip elinde test et TheProX