900---1.000 lira arasi telefon alacam ama kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
900---1.000 lira arasi telefon alacam ama kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim
TELEFON ALACAM 900 LİRA EN FAZLA 1.000 LİRA BÜTÇE

BU İKİSİ ARASINDA KALDIM LG OPTİMUS 3D VE HTC DESİRE X

LG OPTİMUS 3D Yİ SEÇMEMİN SEBEBİ 3 D OLMASI TELEFONDA 3 D HİÇ İZLEMEDİM İYİ Bİ ÖZELLİKMİ HTC DESİRE X İ DE SEÇMEMİN SEBEBİ BEATS AUDİO VE GÖRÜNÜŞÜ ŞIK SESİ GERÇEKTEN NETMİ VERİYOR ZATEN İKİ CİHAZIN İŞLEMCİLERİDE HEMEN HEMEN AYNI

NETTEN ALMAK İSTEMİYORUM AÇIKCASI Bİ TELEFONCU TANIDIĞIM VAR ONDAN ALACAMDA BU HTC ONE X İ GÖRÜNCE SANALPAZAR DİYE Bİ SİTEDE 1.700 LİRALIK TELEFONU 1.100 LİRAYA SATIYOLAR SADECE PASOPORT KAYITLI GARANTİSİZ YANİ NASIL İŞ ANLAMADIM Bİ GARANTİ TELEFONDA 600 LİRA FAZLA EDERMİ YAA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ TELEFONLARIDA DEĞERLENDİRİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

R.A.M

R.A.M

Üye
Ben olsam internetten alırdım telefoncularla arasında 100 lira oynuyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şahsen En son alacağım telefon markası LG. Bence sende başka ürünlere bak temiz bir haftalık garantisi devam eden bir Galaxy S II alabilirsin.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s 2 kullandim bi kaç gün arkadaşda vardi fazla dikkatimi çekmiyor samsungda alinacak bi telefon var oda galaxy s 3 gerisini almak istemiyorum zaten onada param yetmez

Kerim.336

Üye
Beats audio ya kanma;)

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
beats audioya kanmayım lg almayın diyorsunuz ne alacam bu fiyata iki telefonda ilgimi çekmişti ama siz böyle konuşunca ne önerirsiniz peki:D

amcalu1

amcalu1

Üye
Desire x guzel telefon fakat galaxy s3 miniye de bir bak

ege099

ege099

Üye
xperia p de düşünebilrisin :) Lg yi önermemenizin sebebi ne onu anlayamıyorum

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
kardeş 30 kasımda bim lg optimus black gelecek ics yide alacak telefon normalde 850 tl 600 tl olacak bim de kapısında yat al o telefonu :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla kardeş ne olursa olsun dişimi sıkar az daha para koyup s3 alırım sonradan keşke demem.Ama illa yok acil lazım diyorsan s2 alabilirsin.Ama dediğim gibi biraz daha para koy s 3 al harika olur.

alaStar

alaStar

Üye
Şahsen En son alacağım telefon markası LG. Bence sende başka ürünlere bak temiz bir haftalık garantisi devam eden bir Galaxy S II alabilirsin.

Ben lg kullanıyorum aşırı memnunum maşAllah nazar filan değmesinde :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş LG ye bulaşma s2 al kafan rahat olsun.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Ben lg kullanıyorum aşırı memnunum maşAllah nazar filan değmesinde :)

Olabilir kardeşim bu benim görüşüm kimsenin kafasının karışmasını istemem. Allah nazarlardan korusun. Benim görüşümden kimse etkilenmesin.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardimlariniz için biraz daha bekleyecem acelem yok zaten bakalim

bide bu galaxy s3 ü ve htc one x i internette sıfır kayitli ancak garantisiz 1.050 ve 1.150 arasi satiyorlar önerirmisiniz

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Teşekkürler yardimlariniz için biraz daha bekleyecem acelem yok zaten bakalim

bide bu galaxy s3 ü ve htc one x i internette sıfır kayitli ancak garantisiz 1.050 ve 1.150 arasi satiyorlar önerirmisiniz

Genelde kaçak oluyor o ürünler, fiyatının düşük olduğuna aldanma bence. Bir yerden filan sorun çıkarır daha çok uğraşırsın.
Telefon konusunda ya S3 yada Note 2 al bence. Ekran sorun değilse note2 mükemmeldir. Sorunsa s3.

MaxicepManyagı

Üye
xperia-p ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt