bilgili_bilgili
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam cok kucuk yastan beri metin 2 oynardim. ama hayvanlara karsi rn ufak bi zararim oldugunu hatirlamam. hatta fazlasiyla merhametliyimdir.Hocam bence oğlunuza PUBG oynatmayın.İnsan öldürmeyi normal olarak görür yani bilinçaltına yerleşir.
Cihaz olarak ta Huawei P9 Lite 2017 öneriyorum.
hocam merak etmeyin mi note 3un parmak izide cok hizlidir. bazen uygulamadan cikmak icin home tusuna basıp cikiyorum fakat aninda parmak izini okumus oluyorÇok haklısınız ,ahh ! bana kalsa telefon bile almayacağım ama bazı özel sebeplerden çok üzerine gidemiyorum, babalar gününde babama aldım huawei p9 lite telefonu fakat deneyemedim şuan da yanımda değil uzak , yanına gidersem deneyeceğim, parmak izi okuyucusuna hayran kalmıştım çok hızlı ve düzgündü. Ben o telefon kaldırmaz , takılır diye düşünmüştüm pubg oyununu . teşekkürler...
hocam lutfen komplo teorilerinizi kendinize saklayinizP9 Lite 2017 sahibiydim kardeşime hediye ettim hocam.Ben o telefonda baya bir PUBG oynadım,gayette iyi oynatıyordu .Mavisi vardı bende.
Parmak izine gelirsek süper hızlı.Kardeşim parmağını tutunca hemen açıyordu.Ama ben kullanırken parmak izini hiç kullanmadım Google benim parmak izimi de öğrenmesin diye.Google a karşı gıcığım da biraz)
Anlamadım ne komplo teorisi hocam ?hocam lutfen komplo teorilerinizi kendinize saklayiniz
hocam parmak izleri tamamen telefonda yüklü olan bi yazilim ile sağlanır. google ile herhangi bir ilişkisi yoktur. soylediklerinizi hangi kaynaga dayanarak söylediniz orasida ayri bir konu.Anlamadım ne komplo teorisi hocam ?
Hocam parmak izini okuyan Huawei yazılımı "parmak izinizi Google hesabınız ile senkronize edeyim mi?" diye soruyordu ben de iptal ettim.Bundan dolayı yazdım öyle.hocam parmak izleri tamamen telefonda yüklü olan bi yazilim ile sağlanır. google ile herhangi bir ilişkisi yoktur. soylediklerinizi hangi kaynaga dayanarak söylediniz orasida ayri bir konu.
olabilir. yanlis anlamissiniz. o google sifrenizin güvenliğini kolaylastirmak adına cihaz tarafından parmak izini kullaniyor. kbmayin bende elestirirken biraz kaba oldum.Hocam parmak izini okuyan Huawei yazılımı "parmak izinizi Google hesabınız ile senkronize edeyim mi?" diye soruyordu ben de iptal ettim.Bundan dolay yazdım öyle.
Yok sorun değil hocam.olabilir. yanlis anlamissiniz. o google sifrenizin güvenliğini kolaylastirmak adına cihaz tarafından parmak izini kullaniyor. kbmayin bende elestirirken biraz kaba oldum.
Yani Google gibi şirketlerin parmak izi bilgilerini depolamadığını mı düşünüyorsunuzolabilir. yanlis anlamissiniz. o google sifrenizin güvenliğini kolaylastirmak adına cihaz tarafından parmak izini kullaniyor. kbmayin bende elestirirken biraz kaba oldum.
hocam parmak izi konusunda iddialiyim. fakat Google in herşeyden haberi var tabi. hemde tahmin edemedigimiz kadarYani Google gibi şirketlerin parmak izi bilgilerini depolamadığını mı düşünüyorsunuzBen de şu ana kadar 4 farklı cihazda parmak izi özelliğini okuyucu olmasına rağmen kullanmadım ve kesinlikle saklanıyor bu veriler. İlla kullanılması gerekiyorsa açık kaynak kodlu AOSP tabanlı bir ROM kullanmak en iyisi. Ben Google'ın G'sini barındırmam telefonda genel kanı da bu yöndedir
Hocam hiç bir oyun çocuğu cinayete sürüklemez ülkede ki diziler sürüklemiyorsa oyunda sürüklemezHocam bence oğlunuza PUBG oynatmayın.İnsan öldürmeyi normal olarak görür yani bilinçaltına yerleşir.
Cihaz olarak ta Huawei P9 Lite 2017 öneriyorum.
Bir sözü söylerken düşünmek,bir yazıyı yazarken araştırmak lazım.Hocam hiç bir oyun çocuğu cinayete sürüklemez ülkede ki diziler sürüklemiyorsa oyunda sürüklemez
hocam hakli bence yas sinirlarina ve cocuklarin psikolojik durumlarina dikkat etmeliyiz. PUBGnin 16 yas siniri var. uymamiz gerekiyor. aksi takdirde örneklerini görüyoruzBir sözü söylerken düşünmek,bir yazıyı yazarken araştırmak lazım.
Şiddet oyunları ve dizileri çocukları bal gibi de adam öldürmeye ve şiddete yöneltir.
Örnekleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?