9 numara Keita'nın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
9 numara Keita'nın
Galatasaray'da yeni transfer Abdul Kader Keita'nın Hakan Şükür'le özdeşleşen 9 numaralı formayı giyeceği belirtildi.
Sarı-Kırmızılı takımın unutulmaz golcüsünün futbolu bırakmasından sonra 9 numarayı geçen sezon kimse giymemişti.
Keita'nın pazartesi veya salı günü Galatasaray kampına katılacağı belirtildi.
Sarı-Kırmızılı takımın Hollanda kampına izni sona eren Shabani Nonda da katıldı. Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın Nonda ile baş başa bir görüşme yaptığı belirtildi.
Rijkaard'ın Hollanda kampına katılan gençlerden 3 futbolcuyu da A takıma almayı kararlaştırdığı bildirildi. Sol kanatta oynayan Serdar Eylik, orta sahanın ortasında görev yapan Emre Çolak ve geçen sezon Diyarbakırspor'a kiralık gönderilen Erhan Şentürk'ün yeni sezonda A takım kadrosunda yer alacakları ifade edildi.
Hollanda kampını yarın bitirecek olan Galatasaray, Almanya'ya geçerek Zaton Kupası'ndaki ilk maçında Mısır'ın Al Ahly takımının karşısına çıkacak. Turnuvada Almanya'nın Bayer Leverkusen ve Fas'ın Wydad Athletic Club Casablanca takımları da yer alıyor.

Ligtv

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun.

Atakan

Atakan

Üye
Hakan Şükür'ün forması :agla
Umarım Hakan kadar faydalı olur.

arslansem

arslansem

Üye
9 numara mı?:hmmm

emir.han

keita yı ilk önce barça daki sanıp sevindim bunu tanımıyorum ama inşallah başarılı olur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hakan Şükür ün forma numarasıyla başarılı olacağına inanmıyorum Keita nın.

İ love you Hakan Şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...