bydexer
Üye
9 ay sonra hakim karşısına çıkacaklar.
[h=2]Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler 9 ay sonra hakim karşısına çıkıyorlar.[/h]
Ahmet Şık ve Nedim Şenerin de aralarında olduğu gazetecilerin yargılandığı
[h=4]KOZİNOĞLU'NUN ÖLÜMÜYLE SANIK SAYISI 13'E DÜŞTÜ[/h]Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ve Prof. Dr. Yalçın Küçükün de yer aldığı 14 sanıklı davada MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümü üzerine sanık sayısı 13'e düştü. Gazeteci İklim Kaleli ile yazar Mümtaz İdil de tutuksuz yargılanıyor.
Çağlayan'daki görülecek davayı Gazetecilere Özgürlük Platformu ve uluslararası gazeteci örgütlerinin temsilcileri de destek ve gözlem amacıyla izleyecek.
KAYNAK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[h=2]Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler 9 ay sonra hakim karşısına çıkıyorlar.[/h]
Ahmet Şık ve Nedim Şenerin de aralarında olduğu gazetecilerin yargılandığı
davası bugün başlıyor. Gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener,
yönetici ve yazarlarından Soner Yalçın, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Doğan Yurdakul, Müyesser Uğur'un da aralarında bulunduğu gazetecilerin yargılandığı dava Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor.[h=4]KOZİNOĞLU'NUN ÖLÜMÜYLE SANIK SAYISI 13'E DÜŞTÜ[/h]Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ve Prof. Dr. Yalçın Küçükün de yer aldığı 14 sanıklı davada MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümü üzerine sanık sayısı 13'e düştü. Gazeteci İklim Kaleli ile yazar Mümtaz İdil de tutuksuz yargılanıyor.
Çağlayan'daki görülecek davayı Gazetecilere Özgürlük Platformu ve uluslararası gazeteci örgütlerinin temsilcileri de destek ve gözlem amacıyla izleyecek.
KAYNAK: