9 Adımda FW Türkçeleştirme

Konu Sahibi
Evet sonunda araştırdım buldum pnht de varmış 10009d8f klasöründeki dosyalar değilmi spi vs peki bunları fw ye atarsak tr olurmu t9 yani sorun olurmu eklenmesi karışık demişsiniz?

sorunsuz tr t9 paketli fwden aldığınız 10009d8f klasörünü atarak t9u yapabilirsiniz. ANcak fwlerin baz aldıkları sistem farklı ise bunu yapmamanız önerilir. Örneğin elinizde orj 5800xm 10009d8f klasörü varsa bunu c6 veya n97mini bazlı fwlere uyguladıgınızda sorun oluşabilir.

baba3232

Üye
Tamam cevabınız için teşekkür ederim.

sahin177

Üye
Resimleri yenilermisin kardeş :S

mardok

Üye
çok teşekkürler

türkçe dil dosyalarını nereden indireceğiz ???

1 haftadır araştırıyorum zaten bulamadım bir türlü yok mu RM-356 türkçe dil dosyasını paylaşabilecek birisi :S

--------------- Ekleme ---------------

sonunda kendi işimi kendim hallettim :PPP iyiki varım D

Konu Sahibi
1 haftadır araştırıyorum zaten bulamadım bir türlü yok mu RM-356 türkçe dil dosyasını paylaşabilecek birisi :S

--------------- Ekleme ---------------

sonunda kendi işimi kendim hallettim :PPP iyiki varım D

Forumlarda birçok yerde mevcuttu..

sahin177

Üye
Peki mesajlara girme yolu yokmu tr yapınca bu cfw yi ?

Konu Sahibi
Peki mesajlara girme yolu yokmu tr yapınca bu cfw yi ?

Konusu burası değil ama yine cevaplayayım. FW'yi TR yapmak Mesajlara veya başka yerlere girmeme gibi bir sorun oluşturmaz. En fazla yanlış dil dosyası atarsanız yazılarda değişik simgeler çıkar ama yinede programlara girer. Bahsettiğiniz FW şu S^3 Makyajı yapılmış FW galiba. O FW editlenirken bir hata yapılmış. Sorun sizde değil FW'yi editleyende.

By Y@VUZ

Üye
teşekkürler. baya yararlı bi konu olmuş