9.adimda admin delirtme

Sponsorlu Bağlantılar

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
9.adimda admin delirtme
9 Adımda Admin Delirtme
1) ADMİN:Arkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun.user: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheuADMİN: Banned !
2) user: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya!ADMİN: eeuser: Bizim bir arkadaş içerde kalmış üstüne kilitlemişsin konuyu bi aç da çıkıversin ehuehuehuADMİN: Banned !
3) user: Hacı program isteklerimizi burada mı yapıyoruz.ADMİN: evetuser: O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin ehuehADMİN: Banned !
4) ADMİN: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi!user: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyormuyuz ?ADMİN: Banned !
5) User: Hacı sen ne iş yapıyon ?ADMİN: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim.User: oldu
6) User: Bir zamanlar hor görüp de banladığın repsiz ama gururlu bir user vardı yaADMİN: ee ?User: Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim
7) User: Abi forum yöneticisi forumda ne yapar?ADMİN: Yanlış yere açılmış konularıtaşır kurallara aykırı mesajları siler vs..User: Getir ***ür işleri yani hani ofislerde çalışan ofisboylar gibi başka bir deyişle forumboy da diyebilir miyiz?ADMİN: Banned
8) ADMİN: Arkadaşım bu konu dahaönce açılmıştı !User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedikehuehuehuADMİN: Banned!
9) User Hacı bizim bi arkadaş foruma üye oluyor.Hani kayıt olurken referans yazılan bir bölüm var yaADMİN: ee?User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayımın isminiyazsam olur mu diye soruyorADMİN jilet verin banaaaaa
 
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker


BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sabah sabah güldürdün ya beni, Rabb'im de Sizi mutlu etsin :)
 
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
8-9 süper :tşk:
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
helal güzel olmuş başka bi forumda deneyebilirim :)
:tşk:
 

Benzer Konular

mrtcn307
Cevap
2
Görüntüleme
508
mrtcn307
DestaNPreNS
Cevap
26
Görüntüleme
2K
Dafny
SiMoNeee
Cevap
7
Görüntüleme
482
zibidi39


Üst Alt