r@sim
Üye
TeşekkürLer ^^. Ama kLasöR isimLerini dogRu yazmakda fayda waR.
resureye > RESOURCE
okey kotukoylu kardeşDostum emeğin için teşekkürler....Konu başlığının başlangıcınada [MOD] ibaresini eklersen daha bi güzel olur![]()
olsun kardeş en güzel bilgi paylaşılan bilgidirgüzel efektler var eline sağlıkizninle s60v5 tema efektleri konuma alıntı yapıyorum daha fazla efekt isteyenleri senin konuna yönlendirmiş oluruz..
![]()
olsun kardeş en güzel bilgi paylaşılan bilgidir
eyvallah kardeşim yeni paylaşımlarınıda bekliyoruz
yeni ekleme yaptım kardeşeyvallah kardeşim yeni paylaşımlarınıda bekliyoruz
![]()
bakıyorum dostumyeni ekleme yaptım kardeş

arkadaşlar yazılımlarınız için 9 adet effects modu
kulanımı dosyaya Effects ismini verin rofs2 resuredeki effects klasörününü silinin hazırladığınız effect klasörünü resureye atın yeniden paketleyin tamamdır
işte linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum Teşekkürler, eline-emeğine sağlık. Fakat bir amatör olarak yazdıklarından tam birşey anlayamadım. Mesela rofs2 ney? Yeniden paketlemek ne demek? Şöyle adım adım yapacaklarımızı anlatabilirsen minnettar kalırım. Tekrar TEŞEKKÜRLER............
===================================================================
bu hazır bir modudur eğer rofs2 yi bilmiyorsan modlama işinide bilmiyorsun demek bence biraz araştır sonra kulanDostum Teşekkürler, eline-emeğine sağlık. Fakat bir amatör olarak yazdıklarından tam birşey anlayamadım. Mesela rofs2 ney? Yeniden paketlemek ne demek? Şöyle adım adım yapacaklarımızı anlatabilirsen minnettar kalırım. Tekrar TEŞEKKÜRLER............
===================================================================