Haber 9.2 public beta3

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Acaba yeni yeni mi veriyorlar. Biraz bekleyelim bakalım.
Arkadaşlar neredeyse 1 saat olacak acaba telefon çoktan final sürümüne mi güncellendi mi diye düşünüyorum ama öyle de olması imkansız. iTunes'un kontrollerinden de denedim ve orada da aynısı yazıyor. Sizce telefonu Restore mu yapmalıyım yoksa yarına kadar bekleyeyim mi?

barannn79

barannn79

Üye
Güncelledim az önce bitti. İphone 6s plus kullanıyorum. Uygulama geçişlerindeki kasma geçmiş şuan
Güncelledim az önce bitti. İphone 6s plus kullanıyorum. Uygulama geçişlerindeki kasma geçmiş şuan

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Acaba yeni yeni mi veriyorlar. Biraz bekleyelim bakalım.
Arkadaşlar neredeyse 1 saat olacak acaba telefon çoktan final sürümüne mi güncellendi mi diye düşünüyorum ama öyle de olması imkansız. iTunes'un kontrollerinden de denedim ve orada da aynısı yazıyor. Sizce telefonu Restore mu yapmalıyım yoksa yarına kadar bekleyeyim mi?

Belki cihaz modellerine göre veriyorlardır yarını bekleyin

0343434

0343434

Üye
Belki cihaz modellerine göre veriyorlardır yarını bekleyin
Sizin 9.2 sürümün yanında yazan kod 13C75 şeklinde mi? Çünkü dışarıdan sürümü indirmeye çalıştığımda en son sürüm için bu kodu gösteriyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Sizin 9.2 sürümün yanında yazan kod 13C75 şeklinde mi? Çünkü dışarıdan sürümü indirmeye çalıştığımda en son sürüm için bu kodu gösteriyor.

Dogrudur 13C75 yazıyor

0343434

0343434

Üye
Sanırsam bende zaten 9.2 sürülü olarak güncellenmiş ki yeni güncelleme göstemiyor ancak böyle bir şey olma olasılığı da yok. Sizce cihazı Restore etsem bu sorun düzelir mi yoksa zaten en güncel versiyonda mıdır?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Resmi sürüm mü beta mı kullanıyorsunuz?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Beta ya gelen bir güncelleme yok zaten resmi kullanan kullanıcılar için 9.2 geldi yarın bir gün beta da bir güncelleme alır 9.3 beta 1 diye başlar heralde:)

phasan

phasan

Üye
Final sürüm cıktı

Üst Alt