Duyuru 8Stream ile Windows Telefon veya Tabletinizde Twitch İzleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8Stream ile Windows Telefon veya Tabletinizde Twitch İzleyin!

Windows platformları için yayınlanan bı uygulama ile Twitch.TV izlemek çok keyifli.

Haziran 2011’de Justin.tvkurucularından Justin Kan ve Emmett Shear tarafından kurulan Twitch ya da diğer adıyla Twitch.TV, özellikle oyun severlerin canlı oyun akışı paylaştıkları ve izledikleri dijital ortam son dönemde giderek artan bir popülerliğe sahip.

http://www.maxicep.com/resim/8stream-wp.jpg

Her ay 45 milyona yakın izleyiciye hizmet veren Twitch izlemek, artık 8Stream uygulamasıyla Windows işletim sistemli Tablet ve telefonlarda daha kolay. Twitch resmi uygulaması henüz Windows cihazlar için yayınlanmadı o yüzden üçüncü taraf uygulamalarla bu eksiklik giderilebiliyor.

Biz son birkaç haftadır 8Stream uygulamasını kullanıyoruz. 8Stream, resmi bir uygulamadan istediğiniz her şeyi yapan harika bir uygulama. İşte 8Stream kullananlar için mevcut özelliklerin tam listesi:

8Stream Özellikleri
  • Akış Kalitesini seçme (Yayın desteği varsa)
  • Tüm oyunlar
  • Gelecek akışları görme
  • İzlenen akış listesi
  • Twitch.tv için oturum açma
  • Sohbet desteği
  • Oyun, Kanal ve yayın akışıarama
  • Kaynakları takip etme veya takibi bırakma
Windows 8.1 uygulaması ise bu özelliklere ek olarak şu özellikleri destekliyor :

• Sadece Ses akışı izleme
  • Arkaplanda Ses akışı desteği
  • Oyuncular için Snapview desteği
Ücretsiz ve reklam destekli olan uygulamada reklamları kaldırmak için ödemeniz gereken tutar 1.99$-5TL. Uygulamayı aşağıdaki linklerden Windows tablet ya da telefonunuza indirebilirsiniz.

• (Ücretsiz / Reklam destekli)
  • (Ücretsiz / Reklam destekli)
http://www.maxicep.com/resim/QR_8Stream.jpg

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, RetaXter ve bulutsuzgece

dakamon

dakamon

Üye
Uygulamayı uzun zamandır kullanıyorum önceden infinite game stream uygulamasını kullanıyordum bunu mağaza da bulup denediğimde daha hoşuma gitmişti. Tavsiye ederim.

sinan430

sinan430

Üye
Bende uzun zamandır kullanıyorum bundan önce livegaming kullanıyordum

Emre

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İndirelim bakalım bende LiveGaming vardı ondan memnunum ama yinede :tşk:

Murat Alper