8o8 güncelleme sonrası yazılımla gelen uygulamaların ingilizce olması

Sponsorlu Bağlantılar

bbb__2

bbb__2

Üye
    Konu Sahibi
8o8 güncelleme sonrası yazılımla gelen uygulamaların ingilizce olması
Arkadaşlar telefonuma 1508 güncellemesini yükledikten sonra resimdeki gibi kendi yazılımıyla gelen uygulamalar ikonlar ingilizce oldu.Ne gariptirki ikonlar ingilizce iken uygulama içerikleri yarı türkçe yarı ingilizce benzer sorun yaşayan varmı? ve bu sorunu nasıl çözebilirim? teşekkürler.

lazye

lazye

Üye
Bu normal zaten bi anormallik yok :)

asigsasi

asigsasi

Üye
mobile cleaner kullandın mı ?

lazye

lazye

Üye
yani hocam 1508 güncellemesinden sonra türkçe kullanan herkesde böylemi oluyor?

evet dostum güncellemeden önce mobilecleaner yüklüydü sonra bellecleaner yükledm taratıp temizledim değişen birşey olmadı.
Bazı uygulamaların ismi İngilizce yani bu herkeste boyle diye biliyorum ben :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Bazı uygulamaların ismi İngilizce yani bu herkeste boyle diye biliyorum ben :)
orjinaller için ingilizce değil türkçe :)

yani hocam 1508 güncellemesinden sonra türkçe kullanan herkesde böylemi oluyor?

evet dostum güncellemeden önce mobilecleaner yüklüydü sonra bellecleaner yükledm taratıp temizledim değişen birşey olmadı.

bu temizlik programları sebeb oluyor mağaza ve haritalar ingilizce oluyor hard format atmadan düzelmez

• Beğen
Tepkiler: bbb__2 ve lazye
lazye

lazye

Üye
Hmm ben yanlış biliyorum o zaman ...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
bbb__2

bbb__2

Üye
    Konu Sahibi
orjinaller için ingilizce değil türkçe :)

bu temizlik programları sebeb oluyor mağaza ve haritalar ingilizce oluyor hard format atmadan düzelmez
anladım dostum tek çare hard format yani sort format işe yaramaz mı? Birde hard fortmattan sonra yazılımı tekrarmı yükleyeceğim? Orjinal yazılımların hepsi silinecekmi?yedekleme yapsam tekrar eskisi gibi kullanabilirmiyim?

asigsasi

asigsasi

Üye
anladım dostum tek çare hard format yani sort format işe yaramaz mı? Birde hard fortmattan sonra yazılımı tekrarmı yükleyeceğim? Orjinal yazılımların hepsi silinecekmi?yedekleme yapsam tekrar eskisi gibi kullanabilirmiyim?
hard atman ve atmadan önce bilgilerini yedekleme yapman gerekir sonradan yüklemiş olduğun tüm programlar gider hack yaptın ise gider hard attıktan sonra flash atarsan tüm orjinal programlar türkçe olarak gelir

• Beğen
Tepkiler: bbb__2
Hasand.

Hasand.

Üye
Hard atmalısın anca duzelır bende aynı sorun vardı mobıle cleaner kullanıyordum magaza ingilizce oldu hard format attım cozuldu

• Beğen
Tepkiler: bbb__2
bbb__2

bbb__2

Üye
    Konu Sahibi
hard atman ve atmadan önce bilgilerini yedekleme yapman gerekir sonradan yüklemiş olduğun tüm programlar gider hack yaptın ise gider hard attıktan sonra flash atarsan tüm orjinal programlar türkçe olarak gelir
tamam hocam teşekkür ederim birde flash attıktan sonra telefonun garantisi gidermi ?nisan ayında sıfır almıştım telefonu
Hard atmalısın anca duzelır bende aynı sorun vardı mobıle cleaner kullanıyordum magaza ingilizce oldu hard format attım cozuldu
teşekkür ederim sanırım tek çare bu gözüküyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
tamam hocam teşekkür ederim birde flash attıktan sonra telefonun garantisi gidermi ?nisan ayında sıfır almıştım telefonu
teşekkür ederim sanırım tek çare bu gözüküyor.
yok garantisi gitmez nokia servisleri de cihazlara flash atıyor flash sonunda telefon ilk aldığın gibi olur :)

• Beğen
Tepkiler: bbb__2 ve lazye
bbb__2

bbb__2

Üye
    Konu Sahibi
yok garantisi gitmez nokia servisleri de cihazlara flash atıyor flash sonunda telefon ilk aldığın gibi olur :)
Pardon ben cfw le karıştırdım, birde dostum 1508 için orjinal türkçe dosyaları indirebileceğim link nerede bulabilirim?

Üst Alt