8mbit internetin downoald hızı 10kb/sn larda lütfen yardımmmmmmmm!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akf-75

akf-75

Üye
    Konu Sahibi
8mbit internetin downoald hızı 10kb/sn larda lütfen yardımmmmmmmm!!!!!!!!!!!
ttnetin 8mbit sınırsız internetini kullanıyorum fakat bir kaç gündür internet downoald hızı 10 kb/sn lütfen yardımcı olun :ağlarım:!!!!

guero

guero

Üye
Ben 8 mgbite kadar tarifesindeyim genelde torrentten indrime yaparım 600KB/Sn nin altına düşmez Hızım.:evet:

akf-75

akf-75

Üye
    Konu Sahibi
Ben 8 mgbite kadar tarifesindeyim genelde torrentten indrime yaparım 600KB/Sn nin altına düşmez Hızım.:evet:
600kb/sn nerde 100kb/sn yi görmek nasip olmadı nedeni ne olabilir acaba???

guero

guero

Üye
Dostumm hız ara sıra gider gelir ama trojanda olabilir pc nde artı ttnette bi telefon aç sor 10kb normal deil

akf-75

akf-75

Üye
    Konu Sahibi
Dostumm hız ara sıra gider gelir ama trojanda olabilir pc nde artı ttnette bi telefon aç sor 10kb normal deil
tamam hız ara sıra gider gelir ama benim internet 8mbit olmasına rağmen downoald hızı en fazla çıksa çıksa 65 kb/sn ye çıkıyor pc de temiz yeni formatlanmış

guero

guero

Üye
walla veri trafiğiyle alakalı bi durum olabilir

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Google amcaya cfosspeed yaz, indir.Crackli dosyaları da vardır.Veri trafiğini düzenler kesin tavsiyemdir! Ama bende 8mbit kullanıyordum aynen torrentden 400-600 arası dosya çekiyordum sen benim önerdığım programı 3-5 gün dene olmazsa ttnet soyguncularına bir alo de.

• Beğen
Tepkiler: akf-75
SilentOne

SilentOne

Üye
ttnet 8mbit uygun fiyat ama siz bide uydu net 8mbit deneyin hatta 4mbt i deneyin bn 4mbit kullanıyom 450-700 arasında deqişiyor :D hiç torent kullanmadım :D

akf-75

akf-75

Üye
    Konu Sahibi
herkese çok çok teşekkürler tavsiyelerinizi uygularım olmazsa ttnete telefon açarım çok sağolun:evet:

guero

guero

Üye
ttnet 8mbit uygun fiyat ama siz bide uydu net 8mbit deneyin hatta 4mbt i deneyin bn 4mbit kullanıyom 450-700 arasında deqişiyor :D hiç torent kullanmadım :D

Benim burda o altyapı olsaydı TTNETİN "T"sini bile anmazdım lanet olsaı tekelci düzenbazlar hayatları insanları sömürerek geçecek bu ülkede ekonomiden yana bi şikayetim varsa oda telefon kullanmadığım halde internete telefon ücreti vermem ve Benzin fiyatları bu 2 si benim gözümde o kadar önemliki.Bu tekelci zihniyet olduğu müddetçe fahiş fiyatlar vermeye mahkumuz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: akf-75

umutçakır

Üye
Benim burda o altyapı olsaydı TTNETİN "T"sini bile anmazdım lanet olsaı tekelci düzenbazlar hayatları insanları sömürerek geçecek bu ülkede ekonomiden yana bi şikayetim varsa oda telefon kullanmadığım halde internete telefon ücreti vermem ve Benzin fiyatları bu 2 si benim gözümde o kadar önemliki.Bu tekelci zihniyet olduğu müddetçe fahiş fiyatlar vermeye mahkumuz arkadaşlar.

forumda yeniyim belki yanlış cevaplıyorum kusura bakmayın:aha: bende cepnet kullanıyorum saniyede 25 kb ile indiriyor.ayda 8 tl sınırsız.:allalla:mülkemmel bir şey yaa.ttnet ten bıktığım için vodafone kullanıyorum.teşekkürler vodafone.tavsiyemdir. :)

guero

guero

Üye
saniyede 25kb çok düşük 3G ile mi denedin/çıkartrtın bu saniyedeki KB seviyesini.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt