......

Sponsorlu Bağlantılar

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
......
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sigara bırakma kişinin iradesine bağlı
İlaç milaç hikaye

Eğer kisi kafasında ben içmicem derse bırakır
Sen dışardan engelleyemezsin

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., OttomaN TigeR ve Emip
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
sende haklısın ama bırakan insanın da tekrardan başlamsı doğru gelmiyo bana

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim öncellikle geçmiş olsun benim babamda günde 2 paket içiyordu 2002 senesinde bıraktı azaltarak yavaş yavaş sürekli kuruyemiş yiyordu babam öyle bırakabildi bende bunu tavsiye ediyorum sana al 1 kg çekirdek onların eline ver çekirdek çitlesin emin ol sigara aklına bile gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: Emip
Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim deniyeceğim :)

tarık_07

Üye
23 yaşımdayım, 7 sene sigara içtim. Ara ara, 2 sene, 1 sene, 3 ay, 5 ay süre zarfı zamanlarında bıraktım. Tamamen iredeye bağlıdır, ayrıca zararını bilmesi farkına varmalı. Tekrar bıraktım, 2 aydır içmiyorum. Bu saatten sonrada başlamam, kafamdaki tanımı, kullanmış birisi olarak kötü olarak tanımlandı, zararınıda gördüm. Çeşitli videolar var youtubede zararını gösteren bunlarla çık babanın karşına, yada tut kolundan hastahaneye sigara bırakma merkezlerine götür.

esmeran3

esmeran3

Üye
Rica ederim kardeşim bu şekilde bıraktı başka bi türlü olan varsa söylesin :)

tarık_07

Üye
Kardeşim öncellikle geçmiş olsun benim babamda günde 2 paket içiyordu 2002 senesinde bıraktı azaltarak yavaş yavaş sürekli kuruyemiş yiyordu babam öyle bırakabildi bende bunu tavsiye ediyorum sana al 1 kg çekirdek onların eline ver çekirdek çitlesin emin ol sigara aklına bile gelmez :)
Sigaranın yerini doldurmaya çalışmak zordur. Bu şekilde bırakmak zordur, bende hatırlıyorum 5 6 çikolata yeyip üstüne sigara içtiğimi. :-) Bu yöntem en son denenmeli bence.

esmeran3

esmeran3

Üye
Sigaranın yerini doldurmaya çalışmak zordur. Bu şekilde bırakmak zordur, bende hatırlıyorum 5 6 çikolata yeyip üstüne sigara içtiğimi. :-) Bu yöntem en son denenmeli bence.

valla babam günde 3 paket içerdi ağzından sigara eksilmezdi ama şu an 12 sene oldu içmiyor :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Sakız gibi şeylerle ağzını oyalaması lazım bi dene istersen

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sigaranın içine ölü böcek at ama açılmamis kutunun içine bi 2 3 tane at

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
naptin hocam sen ? :)

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Babana annene komik şakalar yap ve sigarayı unutacak daha çok şey yaptır mesela çitlek çitlesin sakız çiğnesin vb.

Mario İle Gönderildi.

ay_bulut

ay_bulut

Üye
Sigaradaki nikotin insan vücudunda bağımlık yapan bir madde... Eğerki bırakmaya yönelik herhangi bir mücadelede bulunmadılarsa sigarayı bırakamıyorum... Diyorlarsa... Beni yanlış anlamayın ama... Ancak azrailin gelip bi yoklaması lazım... Yoksa o sigaranın kendilerini ölüme götüreceğine inanmazlar... Babam 40 sene içti hiç bırakmayı düşünmüyordu... Kalp krizi geçirdi... Nefes alamaz hale geldi... Hastaneye kaldırdık... Hemen anjio yapıldı... Gitti gidiyordu adam... Doktor sigarayı bırakman lazım dedi... Yoksa bi dahakine bu kadar şanslı olamazsın dedi... Annnem de bir gece nefes darlığından acile götürdük... Hatta anbulans geldi götürdü... Nefes açıcı ilaçlar verdi doktor.... Şu an Allaha şükür ikiside iyi... Babamın sigarayı bırakalı 3 sene oldu... Annnemin 2 sene ....

Son düzenleme:
maxirabit

maxirabit

Üye
Zamanın da kola bagimlisiydim. Sabah kahvaltida bile icerdim. Sonra bir gun dedim boyle olmayacak sabah kahvaltida siseyle beraber cope attim. Onun devaminda 5 yil kadar icmedim. Simdi olsa anca 1 bardak belki ama oda su bulamazsam falan yoksa yuzune bile bakmiyorum. Onlarin yerine meyve suyu ve limonata diyorum. Sigara yada baska bir yiyecek veya icicek. Bagimlilik varsa bile idaresi ve dayanma gucu olmasi lazim birakmasi icin,öyle bir ani gelir ki kafasi eser aniden kendi birakir onemli olan o anin gelmesi ve surdurulebilir olmasi

suleymaneser

suleymaneser

Üye
ilaç veya farklı tedaviler yerine psikolojik baskı ve tedavi daha faydalı olacağını düşünürüm hep. Sonuçta bu iradeye bağli ilaç tedavi edemez ama psikolojik destek bırakmaya yönlendirebilir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
vücuda zararlarını gösteren birçok video vs var onları izlerse mutlaka etkilenir

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
3 aylik konuyu hortlatmissiniz helal :)