86 karısı da eylem yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
86 karısı da eylem yaptı
Nijerya’da karılarını boşamayınca gözaltına alınan 84 yaşındaki 86 karılı imamın 86 karısı, imamın gözaltına alınmasını protesto etti ve serbest bırakılmasını istedi.

Nijerya’nın Nijer eyaleti Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, yasadışı evlilik yapma ve dini yasalara aykırı davranmaktan gözaltına alınan Muhammed Bello Masaba adlı imamın karıları ile 170 çocuğundan 20’sinin, üç otobüsle adalet bakanlığına gelerek Bello Masaba’nın gözaltına alınmasını protesto etikleri ve imamın derhal serbest bırakılmasını istedikleri belirtildi.

Açıklamada, imamın karılarının "biz yasal olarak evliyiz" şeklinde pankartlar taşıdıkları kaydedildi.

Yetkililer, şeriat kanunları erkeklerin 4’ten fazla evlenmelerine izin vermediği için, eşlerinin 82’sini boşaması için imama 7 Eylül’e kadar süre tanımıştı.

Bello Masaba, eşlerinin sayısını azaltmayınca şeriat mahkemesinin isteğiyle gözaltına alınmıştı.

Bida kasabasında 86 karısı ve 170 çocuğuyla yaşayan Bello Masaba, çıktığı Yüksek Şeriat Mahkemesi’nde hakkındaki suçlamaları kabul etmemişti.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İmam bunu yaparsa cemaat.

POWER

POWER

Üye
Ne yüzsüz adam ya :ss

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Adam kendisini gözaltına alan memuru tehdit eder:
Karılarım linç eder seni he!!!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
86 eş mi... :ss :ss :ss

hangi birine laf söylesem ki şimdi...86 eş alan imama mı...o kadar eşi olan birine kızlarını veren ailelere mi....o imamla evlenen bayanlara mı...bilemedim...en iyisi hiç bi yorum yapmamak...

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
daha önce yanlış hatırlamıyosam yine benim açtığım bi konun devamı (hafıza kaybı yaşıyorum şu sıralarda ondan yanlış hatırlıyo olabilirim)ozaman amcaya daha ceza verilmemişti(yine yanlış hatırlamıyosam)

CEREN

CEREN

Üye
çok merak etim şimdi hepsi aynı evdemi yaşıyor acaba :D:D
bu kadınlarda mıde yokmu ya iğğğğ
hele ki adam hepsine birden nasıl yetişiyor çok ilginç ya...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...