Emre-45
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence adam (5) GB'lık demek isterken Shift tuşu çalışmadı...
yyyyyyyy
orjinal tabii.içine 1000 tane film atabiliyon.biz toptan aldık.sürümden kazanıyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu orjinal mi ?
yyyyyyy
1 tanesi 859 gb.yani bir harddiksten çok daha fazla ve büyüklüğü normal flash disk ten daha küçük
xxxxxxxxxx
1 tanesi kaç gb ?
yyyyyyyyyy
ELİMDE 10 TANE VAR HEPSİ SATILIK.TOPTAN ALIRIM DERSENİZ GÖNDERİRİM.ALIP SATAN İNSANLAR VAR ÇÜNKÜ
xxxxxxxxx
cihazlar derken kaç cihaz ?
yyyyyyyyyy
cihazlar 859 gb fotlar resimdeki gibi ama yeni foto yükleyemedim
Arkadaşlar bir alışveriş sitesinde 859gb lık flash bellek satan bir satıcı gördüm ve satıcı ürünü yurtdışından getirdiğini ve orjinal olduğunu sürümden kazandığını söylüyor ve 100 tl ye satıyor.Sizce bu doğru mudur ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kardeş en yüksek gördügüm flaş bellek 16cg dir daha fazlası yok
Nedved e katılıyorum 2 nin katları olmalıdır ayrıca kapasitesi hdd den büyük boyutu flash diskten küçük olamaz kanımca..
kardeşim taşınabilir hard disklerin usb den güç aldığını biliyoruz, düşüncek olursak 1 tb nin doğru olma ihtimali yüksek neden diye sorarsanız flash diski zaten usb 'ye takıyoruz günüzde herşey mümkün 1 tb nin bu kadar küçük bi alete sığması gibi. 859 sanmıyorum olcak nedved arkaşımızın dediği gibi 2 nin katları şeklinde yükselir usb belleklerin hafızaları. örn : ) 512 - 1024 - 2048 - 4096 mb zaten 1024 mb 1 gb ye eşit olmaz çünkü bilgisayarın hafıza ölçüsü 8 lik sisteme göre yazılmıştır örn: 8 bayt 1 bit gibiOlsa bile kapasitesi 859 GB olmaz...Flash bellekler tıpkı HDD ve hafıza kartlarında olduğu gibi 2 nin katları şeklinde yükselir...Şuan itibariyle en fazla 160 GB çıkmıştır...Seni dolandırmaya çalışıyor...
kardeşim taşınabilir hard disklerin usb den güç aldığını biliyoruz, düşüncek olursak 1 tb nin doğru olma ihtimali yüksek neden diye sorarsanız flash diski zaten usb 'ye takıyoruz günüzde herşey mümkün 1 tb nin bu kadar küçük bi alete sığması gibi. 859 sanmıyorum olcak nedved arkaşımızın dediği gibi 2 nin katları şeklinde yükselir usb belleklerin hafızaları. örn : ) 512 - 1024 - 2048 - 4096 mb zaten 1024 mb 1 gb ye eşit olmaz çünkü bilgisayarın hafıza ölçüsü 8 lik sisteme göre yazılmıştır örn: 8 bayt 1 bit gibikafanız karışmış olabilir
ssd ler var yeni belki adam onlarla karıştırmıştır diycemde onlarda çok pahalı olur 100 lirayıbırak 1000tl yi bile geçer 1TB
Naptın ya kaç yılında yaşıyosun 32,64 ,128 hatta 256lıgı bile var ,arkadaşıma geçenlerde aldık 32gb tı işte linki:kardeş en yüksek gördügüm flaş bellek 16cg dir daha fazlası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?