8500 wawe ekran yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
8500 wawe ekran yardım
ben telefonu alalı 4-5 gün oldu. kutusundan çıkardığımda telefonun üzerinde super amoled bada vs. gibi yazıları olan şeffaf bant vardı. doğal olarak bantı çıkardım telefonu incelemeye başladım. kamerayı incelerken objektifi duvara tuttuğumda ne göreyim, şeffaf bantın üzerindeki bada yazısı ve yarım daire şeklinde bi logo var onlar flu bir şekilde ekranıma nüksetmiş. microfiber temizlik bezleri ve spreyle ekranı temizlememe rağmen çıkmadı. samsung çağrı merkezini aradım 15 iş günü içerisinde cihazı değiştirebileceğimi söylediler ama aldığım yere gittim onlar biz değiştirme yapmayız dediler. teknik servise götürüp inceleme sonucu buna teknik servis karar verecekmiş.

neden o yazı var ekranda acaba orjınalde ölemi arkdaslar?ama cok hafıf sekılde kısık ekran ısıgında gözukuyo

--------------- Ekleme ---------------

arkdaslar kımse yokmu yrdım edecek.ınternette arastırdım herkeste varmıs?dogrumu

critic73

Üye
bende o dediğinden yok arkadaş sana öyle denk gelmiş. bendeki sorun bu lanet olası cihaz kendi kendine defalarca kapanıyor özellikle cebimde iken bir kaç kere elimde de kapandı. umarım sende böyle bir sorun yoktur yoksa buna sevin gerisini dert etme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt