8500 çözemediklerimmmmmmmmmmmmmmm ))-;

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smirnov1

Üye
    Konu Sahibi
8500 çözemediklerimmmmmmmmmmmmmmm ))-;
merhaba arkadaşlar.1 hafta önce samsun 8500 ü aldım. telefonnn çok kompleks bir alet.bişeylerii kurcalamayı severimm ama bu telde çözemediğim durumlar var.1- ekranın sol üstee sürekli E harfi çıkıyo kaldıramadım.2- şarjım 1 gün gidiyo 3- bir kere facebookdan izlediğim videoyu indirmişti bir daha izledikten sonra indirmedi.ayrıca youtubede indirilen video sitelerinden mi.4-tv ye nasıl bağlamam gerekiyo.bende 3 çıkışlı olan tv out kablolarından varr ama görüntü yok.5-son soruu vallaha yüklediğim programları nasıl kaldırıcam... yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

critic73

Üye
1.. E harfini silemezsin o senin hattınla ilgili birşey yani 3g ayarlarını yaptırırsan o E yazan yerde 3g yazar 3g çekmediği yerde E yazar cep internetiyle ilgili birşey kullandığın şebekeden cep internete üye olursan faydalanabilirsin başka türlü boş boş durur öyle bir sakıncası yok...2.. bir kaç kişiden daha bataryayla ilgili şikayet duydum ama bana 3 gün gidiyo bu tamamen kullanmaya bağlı unutma konuşma süresi 7 saat buda demektirki batarya 7 saattede bitebilir. 3.. bu sorunun cevabını bende bilmiyorum banada aynısı oldu çünkü uğraşmadım salladım yani. 4.. tv kablosunun uyumlu olması gerekiyor telpadan orjinal kablosunu alman gerekiyor. 5.. yüklediğin programlar bölümüne gel sol üst köşede dznle yazısına tıkla indirdiğin programların köşelerinde kırmızı yuvarlak çıkacaktır onun üstüne tıkla uygulama kaldırılsınmı yazar kaldırmak istiyorsan evete bas bu kadar...

manyakof

Üye
3.sorunu cevabı m.facebook.com adresinden girersen videoları önce indiriyor ordan izliyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt