8320 Tema yüklemek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanaturk

Üye
    Konu Sahibi
8320 Tema yüklemek istiyorum
Arkadaşlar 8320 telefonum var ve Tema yüklemek istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Tema ve nasıl yükleneceği hakkında bilgi lütfen

LOSTPRINCESS

LOSTPRINCESS

Üye
blackberry storm şu telefonun nimetlerinden bir türlü yararlanamadım tema yülmeyemiyorum indirdiğim temaların uzantısı farklı tel görmüyor çevirtici programdada çeviremedim yardımmmm :(

rebenolawo

Üye
ben 8320 kullanıyorum ama turkselden başka hat almıyor kablosuz internete sadece 1 kere giriyor sonra hosp kaydı falan diyor tema oyun yükleyemiyorum sadece çektiğim resimler bide yüklediğim müzikler var başka bişi yükleyemiyorum yardım yardım

ali_cobanoglu

Üye
sağol

sertanerinc

Üye
ben 8320 kullanıyorum ama turkselden başka hat almıyor kablosuz internete sadece 1 kere giriyor sonra hosp kaydı falan diyor tema oyun yükleyemiyorum sadece çektiğim resimler bide yüklediğim müzikler var başka bişi yükleyemiyorum yardım yardım

bağlatı sorunlarınızın çözümü yazılım güncellemede. ilgili şebekelerin internet sitelerinde yeni veya mevcut yazılımı indirip guncelleyebilirsiniz. Farklı bir sim kartta çalıştırmak icinde sim kilidini kaldırtmanız gerek . bunu içinde turkcell müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyin. unloock kodunu size veriyorlar..

rebenolawo

Üye
8320 kablosu var ama bilgisayara taktığım zaman cd istiyor cdsi yok nasıl yapcam yardım lütfen

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:oha:

nnevzatt112233

Üye
8320 de wirelles varmı ben giremedi

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Arkadaşlar 8320 telefonum var ve Tema yüklemek istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Tema ve nasıl yükleneceği hakkında bilgi lütfen

öncelikle pcne desktp maneger yüklemelisin sonrasında ise yüklemek istediğin uygulamaları (alx uzantılı ) manegerden aap loader yardımıyla yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

blackberry storm şu telefonun nimetlerinden bir türlü yararlanamadım tema yülmeyemiyorum indirdiğim temaların uzantısı farklı tel görmüyor çevirtici programdada çeviremedim yardımmmm :(

büyük ihtimalle indirdiğin temaları uzantısı jad. dır bu tarz uygulamaları teline gönderip tel üzerinden tılayıp yükleyebilirsin.

8320 kablosu var ama bilgisayara taktığım zaman cd istiyor cdsi yok nasıl yapcam yardım lütfen

pc ne desktop maneger yüklemelisin.

8320 de wirelles varmı ben giremedi

8320 de wifi desteği var arkadaşım senin telin 8310 olabilir görüntüsü aynıdır bı 2cihazın 8310 da wifi yok.

bberatyy

bberatyy

Üye
bnmde 8320 tlfonum war desktop menager yüklü temayı atıyorumda yüklenior telefon kapanıp açılıyor fakat yüklediğim temalar nereye kaydoluor telefonda mesela oyunlar indirilenler kısmında temaların yuklendiğindende eminim uygulamalarda gozukuyolar cunku ama nereye kaydedilio lutfen yardmm

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bnmde 8320 tlfonum war desktop menager yüklü temayı atıyorumda yüklenior telefon kapanıp açılıyor fakat yüklediğim temalar nereye kaydoluor telefonda mesela oyunlar indirilenler kısmında temaların yuklendiğindende eminim uygulamalarda gozukuyolar cunku ama nereye kaydedilio lutfen yardmm

menude secenekler kısmında tema yazar oradan ulaşabilirsin.:oke:

corus54

corus54

Üye
blackberry app wordl den ındıre bılırsın ama bıraz zahmetlı uye olunuyor ve temaları bu uygulama ıcındekı bolumden sılınıyor

ENGİNTEPE

Üye
slm arkadaşlar blackberyy kullanmak biraz zordur güzel telefon ben hepsini yüklüyorum

----------Eklendi @ 09:40:47 ---------- Yazıldı @ 09:38:53 ----------

mobie9 buradan indirebilirsiniz temaları burada anlatmak biraz uzundur yüklemek zordur biraz

----------Eklendi @ 09:41:25 ---------- Yazıldı @ 09:40:47 ----------

benim 8320 curve var her proğramı yüklüyorum wi-fi rahat kullanıyorum

----------Eklendi @ 09:52:50 ---------- Yazıldı @ 09:41:25 ----------

slm dostum seçenekler bölümünden en altta tema yazar orada yüklediysen temaları görürsün önizlemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt