808mi lumia 900 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumialar fiyat konusunda rekabetçi değil yazıyor haberde arkadaşım.. Google gözlüklerini çıkarırsan görürsün.. O haberi yazan arkadaşa da sözüm şu lumiaların fiyatı ne kadar düşük olursa samsung da apple da o oranda fiyat düşürecek o zaman gör sen rekabeti.. Telefon stokları tükeniyor adamlar hala karalama derdinde arkadaş ya.. Sürümden kazanmak denen şeyden haberiniz mi yok sizin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalnız abdde stokların tükenmesi iyi bişey degil çünkü abddeki satışlar yavaşladıgında avrupa da satışa sunulacak lumia900 yani abdde ne kadar çok yogun talep olursa o derece avrupa ya geç gelir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işin orası ayrı konu Kemal abi.. Ama ana sayfaya koyulan o haberde bence son derece yanlış ve gereksiz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işin orası ayrı konu Kemal abi.. Ama ana sayfaya koyulan o haberde bence son derece yanlış ve gereksiz..

kardeşlik haber dogru ama haberde anlatılanlar maksadını aşmış benim yaptıgım basit degerlendirmeyi eminim çogu haberi okuyan insan yapmıştır tabi bunu kullandıgı sistemin etkisi altında kalmadan söyleyebilmek ayrı bir olay

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne bilim abim stokların tükendiği de haber yapılabilirdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne bilim abim stokların tükendiği de haber yapılabilirdi

bende onu söylüyorum haber yaparken objektif olmak lazım bir sistemin tarafı olmamalı haberleri yapanlar veya bizim anasayfada haber yayınlanmış tabiki yayınlanıcak ama editörde yorumunu ekliyecek altına yoksa kopyala yapıştır herkes haberci editör olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle ben de ondan bahsediyorum abi aslında wp os un modunu seni yapsalar ne güzel olur

5454furkan5454

Üye
lumia 808 satışa çıktımı bilmiyorum ama kastettiğim pureview değil lumia 808 diye bir şey var.

---------- Eklendi @ 15:58:44 ---------- Yazıldı @ 15:56:01 ----------

lumia 808 satışa çıktımı bilmiyorum ama kastettiğim pureview değil lumia 808 diye bir şey var.

Arkadaşlar pardon adam yanlış haber yapmış gördüğüm sitede düzeltmiş şimdi pardon :)

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşın aklı karışmış git bi yüzünü yıkada gel

tandogucem

tandogucem

Üye
bence iphone 4.

ahaha şaka tabikide . lumia almalısın dostum . purewiew senin kamerasiyla tatmin edebilir fakat lumia 900 ondan daha iyi .

ozakin70

ozakin70

Üye
lumia900ü tavsiye ederim hem performansı var hemde geleceği

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
ben fazla anlamam ama 808 en iyi mbl cihaz seçildi. ;D

WebStyle

WebStyle

Üye
bence iphone 4.

ahaha şaka tabikide . lumia almalısın dostum . purewiew senin kamerasiyla tatmin edebilir fakat lumia 900 ondan daha iyi .

İphone 4 tercih edeceğime Lumia 900 derdim. Ancak İphone 4S demiş olsaydınız kuşkusuz 4S tabi ki.. Gayet memnunum cihazdan..

-----

Konuya dönecek olursak 808'e ben 5 TL bile verip almam. Kesinlikle Lumia 900 tercih edilmeli.. 900'ün internet tarayıcısı 4S cihazla bile kapışacak düzeyde..

saloooo

Üye
ikisininde işletim sistemi s^3 boşver sen 808 al

doctorrr

doctorrr

Üye
lumyalar süper usta ne güncellemeler alacak biliyon mu sen iphone samsun galaxy htc one pehhh 808 in kamerası seni şaşırtmasın lumya 900 en iyisi:yuru

SilentOne

SilentOne

Üye
yılardır nokia ve symbian kullanan biri için wp e pek alıcı gözle bakmaz gibime geliyor şahsen bnde ole zaten pc de win 7 yi pek kullanmıyorum genellikle pardus ama bu aralar win 7 de de takılasım var:D

MrExpert

MrExpert

Üye
lumia900 al sırf kamera yüzünden 808 alma lumia her türlü iyidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt