808mi lumia 900 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tamam sağolasın abi ben eniyisi 701 i yaptırayım bi dahaki yaz telefon değiştireyim

Bu arada şimdiden hayırlı olsun abi,senin adına sevindim..

Dimi3

Dimi3

Üye
Duvar boyutunda resim cekip nababilirim acaba diye soruyorum kendime. Lumia 900 al derim ben, 8 mp bana yeterdi. Sirf kamera icin symbian^3 alip da tum gununu forumda merakli merakli bekleyislerle harcama. Al lumiani bak keyfine derim ben.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
ßen olsam Lumia 900 alırdım.
Tasarım daha güzel geldi.
Ama 808 inde kamerası mükemmel.
2 si bir arada çıkmasını bekle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

5454furkan5454

Üye
lumia 808 çıktı hayırlı olsun 900 almak için bir neden kalmadı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia808 mi çıktı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çıkmadı sadece ön siparişe açıldı dün itibariyle

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia808 ne abi?

SheFy

SheFy

Üye
PurfViewli lumia en az 1.5 yıl sonra çıkar.. Erken çıksa 808 hiç satmaz 41 mp si satmak için işe yaramaz. telefon yeni çıktı fazla satması gerek bu yüzden en az 1.5 yıl 41 mp kamera daha yapmaz nokia.

cortex47

cortex47

Üye
Ben de aynı durumda kaldım ama benim tercihim Lumia 900'den yana. Kamera çok da önemli değil benim için. Lumia 900 ise bir telefonun sunması gereken her şeyi mükemmel bir şekilde sunuyor.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ben olsam düşünmeden lumia alırdım ki Türkiye ye gelince ciddi ciddi düşünebilirim. Şuab allında htc ve nokia lumia 900 var ...

azulint

Üye
Arkadaslar maxicep programini cepteline nasil indirebilirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hertürlü lumia900 purewiev li lumialar sene sonunda çıkıcak ben beklemeyi düşünenlerdenim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

iyide bu haberin lumiaların ne oldugu konusunda belirleyi hiçbir unduru yok dört tane operatör müşteriler gelip wp sormuyor deyince lumia kötü mü oluyor o zaman at&t ve amazon wireless ın stoklarındaki lumia900 cihazlar tükenmiş beklentilerin çok üzerinde satış gerçekleşmiş abdnin en iyi telefonu lumia mı şimdi hayır ama haberde belirtildigi gibi lumialar rekabetçi degil demekte yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt