808mi lumia 900 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omeren313

omeren313

Üye
    Konu Sahibi
808mi lumia 900 mu
arkadaşlarr bu 2 telefon çıkınca 2 sinden birini alacağım ama çok kararsızım 808 beni kamerası çok etkiledi ama lumiada çok hızlı ve uygulama bol olacağı söyleniyor sizce hangisini almalıyım çok kararısızım teşekkürler

Uqur5445

Üye
kameraysa 808 bir telefondan hersexı ıstıyosan lumia 900

man20

man20

Üye
tatlım symbian'a artık oyun ve uygulama çıkmıo. kesinlikle lumia 900 almalısın geleceği çok parlak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla ben şahsen lumia900 alıcam ama kamera yönünden pişman olmak istemiyorsan pureview kameralı lumiaları bekle derim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ewt bende onlardan bekliyorum.

az önce arkadasımla görüştüm iki yıl kontratlı 100$a lumia900ü aldırıyorum haziran ayında burda olucak pureviewlı çıkarsa onuda alırım bundan sonra türkiyeden o kadar para vermiycem telefona

SilentOne

SilentOne

Üye
işte bizm ülkemizle yabancı ülkedeki fark kdv ötv cart curt

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
işte bizm ülkemizle yabancı ülkedeki fark kdv ötv cart curt

bizde hattın yanında cihaz alırsan sadece taksit imkanı var ama yurtdışında hattı satmak için cihazları çok daha uygun fiyatlara kontratla veriyorlar olay bu ;)

cyber

cyber

Üye
lumia 900 derim bence napcaksın 41 mp yi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

az önce arkadasımla görüştüm iki yıl kontratlı 100$a lumia900ü aldırıyorum haziran ayında burda olucak pureviewlı çıkarsa onuda alırım bundan sonra türkiyeden o kadar para vermiycem telefona

Kemal abi yanlış yazmadın di mi 100 $ ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
at t hatllı iki yıl kontrat yapıcak tanıdıgın varsa hiç durma

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi at t falan bi tam açıklarsan o konuda cahilim valla ama olursa 100 $ a alırım nedirki para mı o ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
at&t abd de operatör turkcell gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman yalan olur abi 2 sene sözleşme yaptığında 2 sene boyunva operatöre fatura da ödiycen di mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman yalan olur abi 2 sene sözleşme yaptığında 2 sene boyunva operatöre fatura da ödiycen di mi?

tarifene ek muhabbeti varya aynısı benim ki akraba zaten ödüyor parayı o yüzden cihaz ucuza gelmiş oluyor

---------- Post added at 18:25:31 ---------- Previous post was at 18:24:24 ----------

birde ssimkilidi açmaya elli tl alıyorlar bir sitede bakmıştım ama cihaz garanti dışı kalıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
keşke olsa öyle akrabamız :( ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt