808

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
42 mp = 42 milyon tane pixel aynı anda yanı bu durum fotografı yaklaştır yaklaştıra bıldıgın kadar bozulma olmaz nokia yine yaptı yapcagını ödulunu aldı artık Dıger telefonların satışına dur dıyebılcek kıvama geldı birazda uygulama cıkarsa tamamdır

papakudioflu

papakudioflu

Admin
42 mp = 42 milyon tane pixel aynı anda yanı bu durum fotografı yaklaştır yaklaştıra bıldıgın kadar bozulma olmaz nokia yine yaptı yapcagını ödulunu aldı artık Dıger telefonların satışına dur dıyebılcek kıvama geldı birazda uygulama cıkarsa tamamdır
katılıyorum sana kardeşim bu telefonla nokia ciddi satış rakamları yakalayabilir zaten lumia serisi hem az model hemde kısıtlı bölgelerde satılmasına ragmen başlangıç için iyi bir satış gerçekleştirdi ürün gamı genişledikçe ürüne olan güven artar vede satış bölgeleleride çogaldıkça bu rakamlar baya bi darbe vurur rakiplerine

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen satış rakamları arttırırsa rakipleri geçer ve tekrar tahta oturur

mezoart

mezoart

Üye
TechRadar'a açıklama yapan Olympus ulusal pazarlama müdürü Mark Thackara, Nokia 808 için "bu, resimleri telefonda kırpma sorunundan kurtulmak için ilginç bir deneme" dedi. Cep telefonları, zoom lensine sahip olmadığından görüntüye yaklaşmak için dijital zoom'u kullanmaları gerekiyor veya resmin daha sonra kırpılması gerekiyor.

Nokia 808, 41 milyon piksele sahip bir resim oluşturmasa da "pixel binning" adındaki bir yöntem ile pikseller, daha büyük, daha kaliteli bir piksele dönüştürülüyor. Thackara ise buna itiraz ediyor: "Bu sanki bir deli saçması. Lensin boyutu, resmin kalitesinin yine de kısıtlanacağı anlamına gelir."

Ancak Thackara Nokia 808'in çektiği fotoğrafları henüz görmediğinden "sonuçları görmeden çok fazla şey söylemek mümkün değil" diyor ve ekliyor: "Farklı koşullarda birkaç fotoğraf çekelim ve hangisinin kazandığını görelim. Bunu ortalama bir kamerayla yapalım."

Kaynak:

suat1111

suat1111

Üye
neyse çıksında

MoonLife01

MoonLife01

Üye
TechRadar'a açıklama yapan Olympus ulusal pazarlama müdürü Mark Thackara, Nokia 808 için "bu, resimleri telefonda kırpma sorunundan kurtulmak için ilginç bir deneme" dedi. Cep telefonları, zoom lensine sahip olmadığından görüntüye yaklaşmak için dijital zoom'u kullanmaları gerekiyor veya resmin daha sonra kırpılması gerekiyor.

Nokia 808, 41 milyon piksele sahip bir resim oluşturmasa da "pixel binning" adındaki bir yöntem ile pikseller, daha büyük, daha kaliteli bir piksele dönüştürülüyor. Thackara ise buna itiraz ediyor: "Bu sanki bir deli saçması. Lensin boyutu, resmin kalitesinin yine de kısıtlanacağı anlamına gelir."

Ancak Thackara Nokia 808'in çektiği fotoğrafları henüz görmediğinden "sonuçları görmeden çok fazla şey söylemek mümkün değil" diyor ve ekliyor: "Farklı koşullarda birkaç fotoğraf çekelim ve hangisinin kazandığını görelim. Bunu ortalama bir kamerayla yapalım."

Kaynak:

oo adam kıskancından ne dedigini bilmiyor bro.

Carl zeiss genel moderatör deseydi inanırdım ama oo demedıgın icin inanmiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eee 808 varken kim alır olyposu hahaa

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kim alır canon dslr kamera vaken :D

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
n8 in biraz iyisi mi :D duyduğum en saçma şeyin biraz iyisi esaa :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum sana kardeşim bu telefonla nokia ciddi satış rakamları yakalayabilir zaten lumia serisi hem az model hemde kısıtlı bölgelerde satılmasına ragmen başlangıç için iyi bir satış gerçekleştirdi ürün gamı genişledikçe ürüne olan güven artar vede satış bölgeleleride çogaldıkça bu rakamlar baya bi darbe vurur rakiplerine
iyide şimdi bu şekildeki bir kamera ne alak telefonda ki? yani net bir görüntü elde ettikten sonra gerisi teferruat kalır bence.. ki bu telin fiyetını yüksek tutarlarsa zaten o paraya ohoooooo :D

_ardaa

_ardaa

Üye

iyide şimdi bu şekildeki bir kamera ne alak telefonda ki? yani net bir görüntü elde ettikten sonra gerisi teferruat kalır bence.. ki bu telin fiyetını yüksek tutarlarsa zaten o paraya ohoooooo :D

Sana göre gereksizdir bana göre gereklidir biraz kişiseldir bu işler sen fotoğraf çekersin insanların yüzü görünsün yeter dersin ben daha fazla ayrıntı isterim alakası bu, fiyatı 450€ buraya geldiğinde ortalama 1200-1300Tl arası olur büyük ihtimal yani normal.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Açıklamasında okumuştum. 5 Megapixellik kamera ile 41 megapixellik fotoğraf falan tarzı birşey diyordu.

SilentOne

SilentOne

Üye
5mp yi 7 farlı pixelle flen birleştiriyor çart çurt işte

ParduSS

ParduSS

Üye
kaç tl

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
tahminen 1200 1300 deniliyor :D ama n8 4 ever :D

• Beğen
Tepkiler: sparrow59
cortex47

cortex47

Üye
Telefonun kamerası 5mp. 41mp'lik olan ise sensörü. Yani, oluşturduğu görüntü 5mp'lik bir görüntü (genelde 2592*1944). Ama buna yakınlaştığımız zaman, normal telefonlardaki dijital zoom'u değil, optik zoom'u kullanacağız. Yani görüntüde bozulma olmayacak. Ne kadar olmayacak? 41mp'lik bir fotoğrafta ne kadar yakından görebiliyorsak o kadar. Üstelik kameranın SD, HD ve FullHD video çekerken de oprik zoom yapabilme özelliği var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt