808 Reset sorunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yada biliyorsan flash at

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
öğleye doğru flash attığımda ilk açıldığı an aynı sorun oldu yine, sonra şimdiye dek olmadı.
inşallah da olmaz :)
olsa da telefonu garantiye falan yollamam ben. N8'i yollamıştım 1,5 ayda gelmişti :off:

kaptanx77

Üye
Aynı sorun bendede oluyor kardeşim,bir ara sistem hatası diye uyarı veriyordu ilk açıldığında,sonra operatör üzerinden nete bağlandığım zaman yapmaya başladı aynen senin dediğin gibi ekran kararıp sadece yes no ve menü tuşlarının ışığı yanık kalıyordu ve bende bataryayı takıp çıkarıyordum,eşimdede aynı telefon var kırmızı renk olanı,onda herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar,bende navifirm dan flash attım ancak hala nette arada aynı sorunu yapıyor,yada 3g ile görüşme yaptıktan sonra görüşmeyi bitirdiğimde oluyor,wriless üzerinden nete girdiğimde yapmıyor anlamadım gitti,en iyisi sanırım servise yollamak yada satıp kurtulmak,ama harika video ve fotoğraf çekimi var kıyamıyorumda,başka bu sorunu yaşayıp halleden varmı acaba?

- - - Eklendi - - -

sanırım sonunda buldum sorunu gidermeyi,lumiaturkeyden alıntıdır arkadaşlar...

“Aşağıdaki durumların Nokia 808 Pureview model telefonda 3G/HSPA (High Speed Packet Access) veri bağlantısı esnasında yaşanması durumunda:

• Telefonun ekran siyaha dönmesi fakat ekran altındaki fiziksel tuşların ışığının yanması
• Telefonu çalışır hale getirmenin tek yolunun bataryayı çıkarmak olması

Bu şikayeti gidermek için çalışmalar yapılmaktadır fakat şu anda en hızlı çözüm, ‘yüksek hızlı paket erişimi’ni (‘high speed packet access’) Ayarlar -> bağlantı -> yönetici ayarları -> mobil veri -> yüksek hızlı veri erişimi -> kapalı ( Setting -> connectivity -> admin setting -> mobile data -> high speed packet access -> disabled) olarak değiştirmektir.

Not: Bu işlemi yaptığınızda 3G veri bağlantısını kullanılabilecek fakat HSPA kapatılacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt