.

Sponsorlu Bağlantılar

danismaz61

Üye
blg wifi ağına girin ortak ağa aynı anda giren varsa wifiden kırıyor deneyin mesala bilgisayardan kendi facenize girin teldende bağlanin programi acin asagi doğru el isareti var ona basin kirar kirmazsa yardimci olmaya calisirim tel rootlu değilmi
WIRELESS HACKLEMEK(ANDROİD) - YouTubeizle anlarsin ilk sayfada linki var bakarsin bi olursa bildir bide drogbox degil busy box olacakmis kusura bakma

marketten busy box yuledinmi
Program için gerekli uygulamalar kurulu site yönlendirme falan çalışıyor hatta bazı sitelerde password snifferde çalışıyor ancak facebook ta falan çalışmıyor farklı ağlarda da denedim sonuç aynı çözümü varsa söylerseniz sevinirim konuya yazmadan pm olarakta atabilirsiniz. Teşekkürler

wolf_34

Üye
Rom ve kernel de önemli beyler

razorone

Üye
Program için gerekli uygulamalar kurulu site yönlendirme falan çalışıyor hatta bazı sitelerde password snifferde çalışıyor ancak facebook ta falan çalışmıyor farklı ağlarda da denedim sonuç aynı çözümü varsa söylerseniz sevinirim konuya yazmadan pm olarakta atabilirsiniz. Teşekkürler

deniyorum sorunu bulursam pm atarim

cagatau

Üye
Tam anlamiyla nasil kullabildigini biri aciklayabilirmi detayli bi aciklama yapilmasi gerekiyor bence nasil kulanildigi hakkinda

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Tam anlamiyla nasil kullabildigini biri aciklayabilirmi detayli bi aciklama yapilmasi gerekiyor bence nasil kulanildigi hakkinda

konuya video koydum, nesini anlayamadiysaniz soyleyin yardimci olalim

cagatau

Üye
Yazili olarak iyi olurdu sanirim o anlamda dedim.)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Teşekkürler.

254-alim

Üye
Kardeş robot gerekli diyor benzer uygulama varsa rootla çalışmayan yazarsın

dogukan-

dogukan-

Üye
kill connection dedikten sonra birdaha internete bağlanmıcakmı nasıl düzelteceğiz sonra tşk

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
kill connection dedikten sonra birdaha internete bağlanmıcakmı nasıl düzelteceğiz sonra tşk
Kill connection seçeneğine bir kez daha bastığında internet eski haline geri döner.

dogukan-

dogukan-

Üye
Kardes nereye girsem bu cikiyor

dogukan-

dogukan-

Üye
Ne yapicam

yunga_crazy

Üye
karsi tarafta Antivirus internet security var ise hiç bi işe yaramaz keser.

FlamesSlayer

FlamesSlayer

Üye
Abi çok sağol cok işime yaradıAbi bi sorum olacak uygulama indi ve sorunsuz şekilde açıldı ancak bu uygulama içindeki işlemleri yaparken daire dönüyor dönüyor açılmıyor bunun sebebi ne? Senin verdiğin iki apk yıda yükledim bide google playden indirdim neden olmuyor acaba?

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
tesekkurler

FlamesSlayer

FlamesSlayer

Üye
Abi sağol şimdi yaptım teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
password olmuyor birtek sanırım ya da bende olmadı kendi şifremi bile çalamadım :d:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bu siteye girerken oluyor ama facebook ve banka işlemlerinde olmuyor
Facebook ve banka siteleri https ile güvenli veri alisverisinde bulunduklari icin izlenemezler, sebebi bu yuzden.
Kendi yapımım olmayan bir program ile "HACKER" olduğumu zannetmek istemezdi heralde Ayrıca bu programın yaptığı bazı şeyleri modem arayüzü de yapabiliyor illa bi programa gerek yok tahimimce Bir de telefondan Wireless pass kıramak nedir ya artık yeni modemler WPS sec. ile geliyor bilgisayardan kırmak bile çok zor iken....ALT+F4 :D
Yazdiginiz mesajin konuyla hic bir alakasi olmayan sacma sapan bir mesaj oldugunun farkinda degilsiniz sanirim, farkinda olsaniz bu mesaji yazmazdiniz zaten.
Oncelikle bu program dandik bir program degil global olarak kullanılan metasploit exploitlerinin telefonlar icin duzenlenmis, tek tikla isleri halleden bir hale getirilmis versiyonudur, ne kadar "kendi kodlarinizi yazarak hacker olmak" istesenizde temelinde yine metasploit exploitlerini kullanmak durumundasiniz. Modem arayuzune gelince wifi'ya.bagli olsaniz dahi modem arayuzune farkli bir sifreyle girilir ve bu programla kiyaslandiginda yapabilecegi tek sey aga bagli cihazlari goruntulemektir. Son olarak telefondan wifi sifre kirmaktan ve wps den bahsetmissiniz, konuda veya programda hic bir bruteforce kodu bulunmamakla birlikte wps e neden.degindiginizi anlayamadim. Wps basli basina bir sifredir ve modemleri hacklemenin en kolay yolu wps siifresi kirmaktir, eger wps pin kilidi denemesi herkes icin aciksa bir gun gibi cok kisa.bir surede wifiya baglanabilirsiniz, sifre ne kadar degisirse degissin artik modeme hukmedebilirsiniz.
Iyi forumlar