Teman guzelmis Valla ismi nedir kiRootlu olmasa nasıl çalışsın
Bak bakayim rootlu mu![]()

Elegance icon packTeman guzelmis Valla ismi nedir ki![]()
APK si varsa yükleyebilir misin sana zahmetElegance icon pack
birde hangi numaranın hanagi bilgisayara ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.mesela arkadasın bilgisayarını denemek istiyorum sadece orda numaralardan hangisinin arkadasa ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.bilgisayarın neresinden bakıcam.
Konuya desteğiniz için teşekkürlerMÜKEMMEL... Video denemedim ama resim ırl olarak gnderirseniz 10-15 saniye de bekleyin sonra bütün resimler değişiyor.. facebook ve twitter gibi yüksek güvenikli sieler hariç forum veya okul giriş şifresini falan da kopyalıyor. eğer o anda giriş yapılırsa yaniuğreşın deneyin root varsa mükemmel...
öncelikle gerçekten harika bi program bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim kendi adıma.Ayrıca yükleyecek arkadaslar sunları bilin. 1-telefonunuz rootlu olmak zorunda 2-busy box yüklemeniz gerekir 3-virüslü felan da değil antivirüsler programda reklam olduğu için virüslü olarak görüyor.virüs olduğunu düşünüyorsanız halen yuklemeyin gitsin.
şimdi geleyim bnm konuma hocam yükledim önceden busy box yuklu oldugu için problem yok iki programda gayet ıı calıstı ama şu var kyk yurdunda ki net e giriyorum resim yuklmeye calısıyorum daire dönüyor ama herhangi bir etki olmuyor ama dokununcaya kadar da sürecektir felan yazıyor (ing. olarak tabiki![]()
birde hangi numaranın hanagi bilgisayara ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.mesela arkadasın bilgisayarını denemek istiyorum sadece orda numaralardan hangisinin arkadasa ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.bilgisayarın neresinden bakıcam.
cok uzun yazdım kusura bakma hakkını helal et bu güzel programı paylaştığın için çoook teşekkür ederimm
![]()
Telefon rootlu super su ile izin verdim ama hata verdi sadece rootlu cihazlarda çalışır diye?
Kardeşim busybox u indir sonra busybox a girip programı download layip dsploiti çalıştırTelefon rootlu super su ile izin verdim ama hata verdi sadece rootlu cihazlarda çalışır diye?
) muhakak olurbunu biraz daha açabilir misin kardeşim nasıl programı busybox' download ediyoruz?Kardeşim busybox u indir sonra busybox a girip programı download layip dsploiti çalıştır) muhakak olur
Bak kardeşim dsploiti indirip kuruduğunda hata veriyor muhakak telefonun rootlu olmasi gerekir ( rootlu diyeceksin tabikide ) gireceksin play storeye busybox u indireceksin busybox u indirtikten sonra busybox u açıp programın içeriğini indireceksin ( yani karşılaştığın yazıya yes okey tamam ne varsa okey de ) sonra dsploiti güzelcene kullanacaksın iyi forumlar. ( eğer dediğimi eksiksiz yapıp olmazsa tekrardan yazınız)bunu biraz daha açabilir misin kardeşim nasıl programı busybox' download ediyoruz?
Oldu böyle teşekkürlerKardeşim busybox u indir sonra busybox a girip programı download layip dsploiti çalıştır) muhakak olur

Ben cevap vermeden arkadaşlara yardımcı olmuşsunuz teşekkürlerBak kardeşim dsploiti indirip kuruduğunda hata veriyor muhakak telefonun rootlu olmasi gerekir ( rootlu diyeceksin tabikide ) gireceksin play storeye busybox u indireceksin busybox u indirtikten sonra busybox u açıp programın içeriğini indireceksin ( yani karşılaştığın yazıya yes okey tamam ne varsa okey de ) sonra dsploiti güzelcene kullanacaksın iyi forumlar. ( eğer dediğimi eksiksiz yapıp olmazsa tekrardan yazınız)