ABİİİİİİİİİİ 10 NUMARA PROGRAM HARİKA Bİ OLAY BU YAAAAAAA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK VERDİM ŞÜKUFELANI !! HELAL OLSUN BE !! HELAL OLSUN MAXİ CEPPP İNANILMAZ EĞLENCELİ HAYATIMDAKİ İLK HACK TECRÜBEM KENDİ KENDİMİ HACKLEDİM HAHAHHAA : xD !!!
dostum videoda yaptıklarını uyguluyorum ama internet bağlantısı yavaşlıyor hatta bilgisayarda internet kopuyor. modemi açıp kapatınca düzeliyor. neden böyle bir hata oluyor?
ya bu uygulamayi bu gibi yerlerden belli sure sonra gercekten kaldirin. gercekten ise yariyor uygulama. yalniz cok tanitilirsa disaridaki oldukca sorun yasanacak . hem cok kisi taniyip uygulamaya baslarsa buna cozumde bulmaya calisirlar.
ya bu uygulamayi bu gibi yerlerden belli sure sonra gercekten kaldirin. gercekten ise yariyor uygulama. yalniz cok tanitilirsa disaridaki oldukca sorun yasanacak . hem cok kisi taniyip uygulamaya baslarsa buna cozumde bulmaya calisirlar.
Hic bir virus yoktur arkadasim rahatlikla kullanabilirsin link.tl nin reklam uygulamasindan bashediyorsan onda olabilir, ben kendi paylastugim uygulama adina konusuyorumn