.

sadoece.

Üye
Link.tl nin reklam uygulaması o.

Tepkiler: MaxiHan

xkatranx

Üye
ABİİİİİİİİİİ 10 NUMARA PROGRAM HARİKA Bİ OLAY BU YAAAAAAA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK VERDİM ŞÜKUFELANI !! HELAL OLSUN BE !! HELAL OLSUN MAXİ CEPPP İNANILMAZ EĞLENCELİ HAYATIMDAKİ İLK HACK TECRÜBEM KENDİ KENDİMİ HACKLEDİM HAHAHHAA : xD !!!

Tepkiler: pause break

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

zawerty

Üye
dostum videoda yaptıklarını uyguluyorum ama internet bağlantısı yavaşlıyor hatta bilgisayarda internet kopuyor. modemi açıp kapatınca düzeliyor. neden böyle bir hata oluyor?

Artles

Üye
Root gerekiyor mu ?

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Evet gerekiyor.

Wifikill aciyorsan halile interneti yavaslatir

hoca bu nasıl link hem indirilmiyor hem virüss..rica etsem yenilermisin...

ya bu uygulamayi bu gibi yerlerden belli sure sonra gercekten kaldirin. gercekten ise yariyor uygulama. yalniz cok tanitilirsa disaridaki oldukca sorun yasanacak . hem cok kisi taniyip uygulamaya baslarsa buna cozumde bulmaya calisirlar.

k4vel

Üye
Ya ben neden goremedim bu uygulamayi ??

En kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler

- - - Eklendi - - -

http://db.tt/ihA9uhdj

Kendim yükledim buyrun indirin

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ya bu uygulamayi bu gibi yerlerden belli sure sonra gercekten kaldirin. gercekten ise yariyor uygulama. yalniz cok tanitilirsa disaridaki oldukca sorun yasanacak . hem cok kisi taniyip uygulamaya baslarsa buna cozumde bulmaya calisirlar.

Maxicep forumuna armağanım olsun

k4vel

Üye
Eyvallah kardes sağolasın

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim iyi kullanımlar

orhanblt

Üye
Uygulama iyi hoş da birkaç hafta sonra bu işler kimseyi şaşırtmayacak gibi.

Metin MF

Üye
pc için yokmu bu program?

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bu forumun admini o, forumda ne derse o olur, haliyle bende boyle bir laf soyledim. Lutfen tartismaya girip konumu dagitmayin.

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
truva atı buldu hocam ... eset

Hic bir virus yoktur arkadasim rahatlikla kullanabilirsin link.tl nin reklam uygulamasindan bashediyorsan onda olabilir, ben kendi paylastugim uygulama adina konusuyorumn