.

NedenLan

Üye
this application can run only on rooted devices. hatası alıyorum ama telfonum rootlu başka uygulamalar var kurulu rootla çalışan ve kullanabiliyorum ne yapmam lazım ? konu için teşekkürler.

This applicon can run only on rooted devices

Hocam ben işlemleri yaparken internet çok yavaşlıyor ve yavaş yapıyor bu bir sorun mu? Çözülebilir mi?

MaxWheel

Üye

Wifi pass kırmak hakkında yorum yapanlara yazımdı o. Bi de bu kadar cevap yazmışın tahrik oldum

ishak388

Üye
gereksiz sahibi anladığı anda önlem alabilir

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar programin gereksiz olup olmadigina karar vermek sizin meseleniz degil, siz sadece programin nimetlerinden faydalanin.

Tepkiler: kimimben49, dogukan- ve yakamoz1319
bu uygulama wifi sifresi kiriyormu

not alive endpoints found hatası alıyorum bi el atın abilerim be

"This Application can run only on rooted devices" hatası alıyorum beyler yok mu çözümü , makine rootlu ama çalıştırmıyo ?

Edit : Beyler hata çözüldü , SuperSU programında ayarlar sekmesinde "Hayatta Kalma Modu" nu aktif hâle getirin program sorunsuz bi şekilde çalışıyor..

Son düzenleme:
Programın linki nerde bulamadım. ..

siepls13

Üye
video linki gizlidir diyor düzeltirmisin

aarslqnn

Üye
Genelde böyle şeyler e root lazım olur bunun gibi bir-kac uygulama daha var genelinde virüs var ama çalışıyorlar yani tabi root varsa .

indirhaydi.com

reklamı atla seçeneği bir türlü açılmıyor. tıkladıkça başka başka alakasız sayfalara atıyor. madem insanlaraaa iyilik hizmet etmek istiyorsunuz şu egolarınızdan sıyrılıp programın ismini verseniz ya da adam gibi bir siteye upload yapsanız olmaz mı?

Konunun açılma tarihi 2014. Üstünden 3 sene geçmiş. Burada sitem edip eleştirmek yerine arkadaşa mesaj atabilirsin.

MaxipmaN

Üye
konu eski hocam başka bir şeyler bakın

konu eski hocam başka bir şeyler bakın
Dikkatsizliğime gelmiş tarihe bakmamışım. Uyarı için teşekkürler. Peki sizin bildiğiniz bir program var mı ya da bahsi geçen programın ismini biliyormusunuz?
Konunun açılma tarihi 2014. Üstünden 3 sene geçmiş. Burada sitem edip eleştirmek yerine arkadaşa mesaj atabilirsin.
Haklısınız tarihe bakmamışım dikkatsizliğime gelmiş. ama bu ilgili programın isminin 19 sayfa boyunca geçmemesini açıklamıyor ve üstünden 10 yıl geçse de program ismi verilmediği için EGO oluyor. İlgili programın ismi olmuş olsaydı inernet üzerinden bulunabilirdi sanırım.

MaxipmaN

Üye
malesef bilmiyorum.