800 tl telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
800 tl telefon tavsiyesi
800 tl ye alabileceğim en iyi model nedir? ace2,wonder,sola,u,one v harici.
s3 mini çok istediğim bi telefon ama bu fiyata bulabilir miyim yada 850 tl ye?

Kerim.

Kerim.

Üye
s3 mini

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
850 ye bulabilirsin biraz araştır zaten 800 veren 900 verebilit bana göre yani s3 mini al kesinlikle

Burak Altun

Burak Altun

Üye
2.el Galaxy s2 diyorum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
s3 mini xperia p

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
2.el bakmıyorum.xperia p kasadan kaybediyor biraz.sanırım en iyisi s3 mini.indirimleri takip edeceğiz artık.teşekkürler

vatelim

Üye
HUAWEİ ascend P1
başka sözüm yok 800 tl sıfır kvk

- - - Eklendi - - -

s3 miniye bi bakın , bide ascend p1 eee lütfen..

Android Police

Android Police

Üye
s3mini ideal bir telefon

Symbianize

Symbianize

Üye
Ascend P1 e baktımda donanım olarak s3 miniden üstün ama yazılım olarak hertürlü s3 mini

LimePie

LimePie

Üye
s3 mini gerçekten iyi bir cihaz internetten biraz araştırma yapabilirsin.

skywalker06

skywalker06

Üye
s3 mini bulamazsan galaxy ace 2 al derim ama araştır bazen mağazalar indirim yapıyor geçen vatan s3 mini 900ün altına düşürmüştü

ceyhun302

Üye
S3 mini kullanan arkadşlar bu telefnda modern combat 3,4 nova 3 kasiyo diyolr intrnetn videolari izledm harbidende kasiyordu sizde nasl?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
S3 mini kullanan arkadşlar bu telefnda modern combat 3,4 nova 3 kasiyo diyolr intrnetn videolari izledm harbidende kasiyordu sizde nasl?

modern combat 4 neo v de kasmıyor
s3 mini de kasması gibi bir durum soz konusu değil.

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
modern combat 4 neo v de kasmıyor
s3 mini de kasması gibi bir durum soz konusu değil.

neo v oc limi?
Galaxy w modern combat 4 te kasıyor.Cm9 rom,1.4 (ocsiz)

xperia arc 1ghz oc @1.6ghz olarak kasmadan açıyor.

ceyhun302

Üye
biliyorm açıyor ama optimizasyon sorunu varmş her oyunda değil belli oyunlrda kasma yapıyomuş bu sydığm oyunlr donanım haber de fln kasıyo dıynlr var ve bi vıdeo izledm modern combat 3 gerçktn kasıyordu sebebini anlamş değilm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben vatanda s3 minin 800 tlye indiğini gördüm kardeş keşke konuyu erken açsaydın ama 1 aya 800e çok rahat bulursun s3 mini gerçekten güzel tlefon tek yanı ekranın pek dibine girme neymiş bunlardersin :D sen demeden ben diyim pixeller

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
ben vatanda s3 minin 800 tlye indiğini gördüm kardeş keşke konuyu erken açsaydın ama 1 aya 800e çok rahat bulursun s3 mini gerçekten güzel tlefon tek yanı ekranın pek dibine girme neymiş bunlardersin :D sen demeden ben diyim pixeller

evet onu duymuştum piksel sorunu varmış.almam 1 aydan fazla sürer zaten.ve yazılımı gerçekten harika

arda588

Üye
piksel sorunu falan yok arkadaşlar s3 mini cihazını almaya karar verdim bende. 3 yerde inceledim telefonu. piksel sorunu Arc S sahiplerinin ve ShiftDelete'nin bir uydurması..

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
piksel sorunu falan yok arkadaşlar s3 mini cihazını almaya karar verdim bende. 3 yerde inceledim telefonu. piksel sorunu Arc S sahiplerinin ve ShiftDelete'nin bir uydurması..

İncelemedim ama bence haklısın.S2 nin ekranı daha büyük ve aynı çözünürlüğe sahip.S3 minide oluyorsa S2 de neden olmuyor?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ace 2 hayatında alacağın son telefon olsun ya s3 mini yada s advance al 4.1 jb güncellemeside alacak ve csutom romlarıda var bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt