0MG90
Üye
Evet o tarz yapıyorlar işteHadi rahat olalımo değilde wp iyimidir ya hala aklımda soru var
mesela samsung un touchwiz i falan vartelefonu rootlamadan tema falan atabiliyomuyuz acaba ?
tema değil de değişiklik yaparsın evet.
Evet o tarz yapıyorlar işte
Hayır tema atamazsın, rom yükleyerek değiştirirsin anca veya Cm11 yüklersen o rom'a özel temalar var onları yükleyebilirsin
O işler kolay al da telefonu artıkpeki teşekkür ederimandorid de hiç rom atmadığım için bir bilgim yoktu da
Maxi Kutlamalara aç konuyupeki teşekkür ederimsanırım bu hafta sonu moto g alacağım bu konuyu kapatmasak alınca burda kutlama yapsak ben telefonun resmini falan atsam yada kutlamayı hangi bölümde yaparız
sen al sonra ankaraya gel, ben mangallı kutlama yapacam sana
moto g de menüde kasma felan olmaz telefonda saf anroid var sony ler yavaş olabiliyor telefona uygulamalar yüklü geliyor fakat sony de moto g ve nexuslardaki gibi rom yükleyince telefon açılışından menü geçişine kadar hızlanıyor.gidip xperia sp inceledim telefonun geçiş animasyonu yavaştı yada telefon yavaştıama 4 mağazada da moto g şarjı yoktu zaten bu arada Aosp nedir bir de sana çattığım için k.bakmadın demi ama sen de abartmışın yani
maxi kutlamalar diye ana bölüm var. her haltı kutluyoruz orada.()
moto g de menüde kasma felan olmaz telefonda saf anroid var sony ler yavaş olabiliyor telefona uygulamalar yüklü geliyor fakat sony de moto g ve nexuslardaki gibi rom yükleyince telefon açılışından menü geçişine kadar hızlanıyor.
Peki( )
peki teşekkür ederimyav şu son 2 adet attığım gülücükleri çok seviyorum
maxi kutlamalar diye ana bölüm var. her haltı kutluyoruz orada.( )
aynen moto g sorun olmaz telefonun içi boş replika telefonlardada saf android vardı orjinalle kıyaslama videoları felan var replika orjinale göre fişek gibi açılıp kapanıyordumoto g de menüde kasma felan olmaz telefonda saf anroid var sony ler yavaş olabiliyor telefona uygulamalar yüklü geliyor fakat sony de moto g ve nexuslardaki gibi rom yükleyince telefon açılışından menü geçişine kadar hızlanıyor.
seni hatırlıyorum galiba daha öncede sp ile moto g arasında kalıp moyo g ye alacam demiştin ikinci kez moto g ye karar verdinpeki teşekkür ederimsanırım bu hafta sonu moto g alacağım bu konuyu kapatmasak alınca burda kutlama yapsak ben telefonun resmini falan atsam yada kutlamayı hangi bölümde yaparız
aynen moto g sorun olmaz telefonun içi boş replika telefonlardada saf android vardı orjinalle kıyaslama videoları felan var replika orjinale göre fişek gibi açılıp kapanıyordusonra nexuslara felan saf android yüklediler telefonun içi boş bir iki motorola uygulaması var
aynen moto g sorun olmaz telefonun içi boş replika telefonlardada saf android vardı orjinalle kıyaslama videoları felan var replika orjinale göre fişek gibi açılıp kapanıyordusonra nexuslara felan saf android yüklediler telefonun içi boş bir iki motorola uygulaması var
seni hatırlıyorum galiba daha öncede sp ile moto g arasında kalıp moyo g ye alacam demiştin ikinci kez moto g ye karar verdin
LG L90 çok güzel bir telefon. Ancak telefonu bu kadar abartmamak gerekiyor. Bir telefonu beğenirsin ve alırsın. Sonra yenisi çıktığı zaman da üzülmezsin.
Senin ilacın 2. El lumia 920
Çok oyun oynarım diyosan windows Phone senin için erken.Evet mağazada oyun var gelmeye devam ediyor ama Facebook oyunları falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?