800 Mhz İşlemcili 3G`li Jet Gibi Telefon(3 Haftalık Sıfır Gibi) Takaslı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
800 Mhz İşlemcili 3G`li Jet Gibi Telefon(3 Haftalık Sıfır Gibi) Takaslı
merhaba arkadaşlar 3 hafta önce aldığım samsung jet telefonumu ihtiyaçtan satıyorum kesinlikle sıfır gibidir sıfırına boşuna bir ton para vermeyin özellikleri:5mp Flash'lı Outo Focus'lu kamerası var (süper fotoğraf ve video çekiyor),önünde kamera var görüntülü konuşma yapılıyor , 3g'li , amoled ekranı var(kesinlikle mükemmel bir ekranı var bu telefonu kullandıktan sonra başka bir telefon kullanmak istemiyeceksiniz ) , 3,5 mm'lik jak girişi var her kulaklık takılabiliyor ,108.8 X 53.5 X 11.9 mm'lik boyutlarıyla incecik(11,9 mm kalınlığında) ve elinize tam oturuyor ve çok şık duruyor , içinde bir sürü oyun ve program yüklü ,radyosu var ,en önemlisi wifi'si var laptop kadar iyi çekiyor internet sitelerine çok hızlı bir şekilde giriyor mükemmel bir cihaz öğrenciyim okulların açılmasıyla birlikte para ihtiyacım var onun için sadece nakit para ile yada iphone ile kafa kafa'ya takas düşünüyorum takas teklifleriniz değerlendirilir(motorsikler,laptop vs.)

Fiyat:500 TL

fakobaba

Üye
kardes 5800 xm var blue 7 8 aylık üstüne 150 veririm

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
yok usta 5800'lar çok kalın ve yavaş oluyor iphone ile takas düşünüyorum onun dışında kafama yatan takaslar olur.

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
konu güncell.

Emre-45

Emre-45

Üye
Nokia n79 üstüne 50 tl veririm .

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
yok saol hocam dokunmatik telefonla takas yapıyorum sadece

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
güncell...

ali.oren

ali.oren

Üye
Bende var 400 tl ya bırakırım. İsteyenlere de fotolarını gönderebilirim, şu an uğraşamıycam. Çizik yok!... E72 ile takas olabilir

tosbam

Üye
cihaz duruyorsa 2. el acer aspire 1 gb cft cek ram 512 ekran kartı sıfır kulaklık ses sistemi sıfır kablosuz mouse ve sıfır cnta üstüne 350 lra verirsen alırım.

--------------- Ekleme ---------------

laptopla takas olur demşssinondan yazdım.istersen baska laptop da var.ama onlar daha pahalı

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
hacam üste çok istiyon beya iphone yokmu sende ? laptop var bende ikincisi lazım değil.

LUTFULLAH AKGUL

Üye
5800 3 haftalık:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

hersey jelatın dahıl:hmmm

teoder

Üye
Satılık n900 satmamın sebebı n86 kulanıyorum ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt