Telefon Tavsiyesi 800-900 Limitli Telefon Önerisi

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
800-900 Limitli Telefon Önerisi
Öncelikle hepinize iyi forumlar.

Başlıkta da dediğim gibi 800-900 Tl limitli telefon ariyorum.
Telefonu anneme hediye alıcam, RAM'in en az 2 Gb olmasi çok önemli benim için. Uzun vadeli kullanilicak telefon. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Note 2 al hem şarjıda iyi gidiyor annenin daha çok işine yaratacağını düşünüyorum.

zenfone 5-6
GMD 2 + GMD 4G
Önerebilirim

Generel mobile one 4g al 15 mayısta satışta. Tam bir f/p telefone ve en az 2 yıl tüm güncellemeleri dünyada ilk alacaksın çünkü telefon google destekli. Fiyatıda 699 tl

Tepkiler: muhammettvurucu
General mobile 4g turkcellde 699 tl. 12 ay peşin fiyatına taksit ve 2 ay 2gb internet ile beraber. 40-50 değil de 60 verirsiniz. Pişman olmazsınız yeni fiyat/performans ürünü. Donanımına göre fiyat harika. 16 gb bellek+ sd kart+2 gb ram + 5 inç hd ips gorilla glass 4 ekran + 2500 mah pil vs.
Android One - General Mobile

İkinci el ve çok temiz, kutulu, faturalı, en fazla 1-2 ay kullanılmış bir Lumia 830 al,
Pişman olursanız sizden geri alabilirim : ) )

Haaa, boyutu sizi rahatsız etmiyecekse L 1520 de alabilirsiniz.

Buğra

Admin
GMD 4G al

Tepkiler: muhammettvurucu

0MG90

Üye
Yeniden GM önerileri başladı
Bende öneriyim bari GM 4G, Zenfone 5, M2 Aqua

Tepkiler: Buğra ve muhammettvurucu

Polymath

Üye
huawei g7. ama güncelleme dersen gm 4g. Google destekli sonuçta

Asus alirsan üzülürsn sarj konusunda herkes begenmiyor. asus alcaksan 5 kere düşün

Gm 4g cidden o fiyata harika bir cihaz fakat 2.el g2 de olabilir ama sıfır almanizin daha uygun olacağını düşünüyorum asus alinacaksa zenfone 6 fakat büyük bir telefon casperlara bakabilirsin

ErenMSC

Üye
GMD 4G Avea da satış olacak mı

general mobile 4g al kardeşim 700tlye 100 200 tl yide annenin diğer ihtiyaclarını karşıla bence general mobile sağlam cihazlar üretiyor fakat cihazlarda yazılım sorunları vardı geç gelmesi launcer çokmesi vs ve çok akılca bir adım attı ve googleyle anlaşma yaptı artık google verecek yeni nesil cihazların yazılımlarını galiba

Bence arkadaş çoktan almıştır telefonu. almışsa yazsa da milleti uğraştırmasa. Her siteye girince belkide alınmış bitmiş konunun tepede durması can sıkıcı. İlk konuyu açma mesajından başka mesajı olmadığı için bu şekilde düşündüm.
Aldın mı, almadın mı yazsaydın da millet boşuna uğraşmasa veya öneri devam etse bilsek. Hergün sitenin son cevaplananlar sayfasında belki de boşuna çıkıp duruyor

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Canını sıkmasın daha almadım alsam yazardım dostum.Konuyu takip ediyorum.

Bu arada t60 ile 4g arasında kaldım büyük olasılıkla 4g alıcam.