Ben 2000 yıllar daha 6 yaşında iken atari çok oynardım. Artı o teyp kasetleri onlarda bizde coktu. Hala duruyo önemli sanatçılarının neşet ertaş, hüseyin öksüz gibi......
vay be ne günlerdi bana çocukluğumu hatırlattın teşekkür ederim ama daha bir sürü eksik var mesela kiraz şeker, leblebi tozu, macuncu amca, kurmalı oyuncak arabalar, kara şimşek dizisi ve trt evet trt den başka kanal yoktu sonra tele on çıktı ondan sonra özel kanallar döküldü şimdi çocukluğuma dönmek için neler vermezdim teşekkür ederim nur eski günleri hatırlattığın için
Çanta da cepte bonibon
Coca colada neymiş, ozaman bixi kola ve RC kola vardı
elvan gazozuda unutmamak lazım
yumiyum ve solucan yiyorduk
doritos diye bişey yok, onun adı panço
minti,turbo,kolalı,tipitip ve pembo çiğnerdik.
Prekazi ve simoviçi tanırdık bee.
Ken ve Ryu kardeşleri herkesten önce biz tanıdık
Akşam ezan okunduğunda evde olmamız gerekirdi.
hiç sevmediğimiz olayda topumuzun gül veya akasya ağacına kaçmasıydı
o maç 20de bitemezdi yaa..
bide SSCB ne demekti yaa
Evet pamuk şekerler o var ama hala arada alıyorum özeniyorum
biz akşam ezanından sonra da oynardık hatta öylede güzel oluyordu tüm çocuklar sokakda aydınlatma bile güzeldi şimdi yok çocuk olmayınca aydınlatmada yok
bisiklete binmek bile güzeldi Çocuk parkına gitmek salıncaklar ve buz gibi cam şişede cola içmek colanın yarısını köpürterek ziyan etmek
Ben 2000 yıllar daha 6 yaşında iken atari çok oynardım. Artı o teyp kasetleri onlarda bizde coktu. Hala duruyo önemli sanatçılarının neşet ertaş, hüseyin öksüz gibi......
vay be ne günlerdi bana çocukluğumu hatırlattın teşekkür ederim ama daha bir sürü eksik var mesela kiraz şeker, leblebi tozu, macuncu amca, kurmalı oyuncak arabalar, kara şimşek dizisi ve trt evet trt den başka kanal yoktu sonra tele on çıktı ondan sonra özel kanallar döküldü şimdi çocukluğuma dönmek için neler vermezdim teşekkür ederim nur eski günleri hatırlattığın için