Çoklu Paylaşım 8 Tane Muhteşem Seçmece S60v5 Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
8 Tane Muhteşem Seçmece S60v5 Oyunu
1- Asphalt 4 HD

İşte çok güzel 3 boyutlu bir sensör oyunu. X6 ve 5800'ın düşük 3 boyut performanslarına çok güzel adapte olabilmiş hızlı Asphalt 4 HD.



2- Need For Speed Shift

Grafik kalitesi ve 3D bazı yerlerde Asphalt 4'den daha iyi olsa da, Sensör olmaması ve düşük 3D performansına adapte olamadığından yavaş oynanması yüzünden puan kırdık. Ama yine de en muhteşem oyunlardan biri :) Bu nedenle şiddetle oynamanızı tavsiye ediyoruz :)


3- RT Global Race



5800'ı olanların en sevdiği oyun RT Global Race'dir. Bu sensörlü, hızlı ve 3D oyun, Need For Speed'den daha eğlenceli. Need for Speed'in grafik kalitesinde olmasa bile bu kesinlikle indirmeniz gereken bir oyun.

4- Dance Fabulous
Üç boyutlu grafik kalitesi kötü olsa da özellikle adın kullanıcıların seveceği hatta tutkunu olacağı bir oyun: Dance Fabulous. Bu oyunda, adındaki gibi dans etmeye çalışıyorsunuz. Kararkterinizin üstünü başını dağıtıp sonra tekrar giydirme gibi başka özellikler de var elbette.


5- 7 Wonders

Bilgisayar oyunu da olan 7 Wonders, size tutkunu olacağınız bir dünya aralıyor. Öncekilerden daha küçük boyutlu ve 3 boyutsuz olmasına rağmen tıpkı Mario gibi varlığını sürdürüyor :) Herkesin oynaması gereken müthiş bir oyun diyebilir :)


6- Tower Bloxx My City

Tower Bloxx adlı oyunun 3 boyutlu başka bir sürümü My City'i oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu sayfadaki oyunların herbiri gibi bu oyun da insanı bir şekilde kendine bağlamayı başarıyor. Düşük 3 boyut kalitesinde böyle bir oyun yapmak da eklbette Digital Chocolate'nin başarısı. Teşekkürler Digital Chocolate :)



7- Tomb Raider Underworld

Tomb Raider hayranlarının hemen indirecekleri bir oyun. Ayrıca, S60 V5'te görebileceğiniz tegane 3 boyutlu aksiyon/macrea türü oyunlardan da biri. İşte size Tomb Raider: Underworld. :)



8- Bounce

Eski Nokia'ların bazılarındaki oyunun 3D hali. Hikaye de biraz değiştirilmiş elbette. Burada, enim "Kutu Canavarı" adını taktığım şeyle savaşmanız gerek. Elbette önce onu bulmanız için uzunca bir yol kat etmelisiniz. Symbian s60 v5 için yapılmış sayısı az 3D macera oyunlarının en kalitelisi bu :) İyi oynamalar ;)

 
  • Beğen
Tepkiler: heaven01


garb02

Üye
teşekkürler
 
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)
 

Benzer Konular

ömer talat katı
Cevap
10
Görüntüleme
2K
ömer talat katı
rocker_hasan123
Cevap
26
Görüntüleme
4K
rocker_hasan123
tirisis07
Cevap
7
Görüntüleme
2K
soyupakhasan


Üst Alt