yunuss.10
Üye
8 MP Sony Ericsson C9o5-x10-w995-Aino Fotoğraf ve Video Paylaşım Arenası
Arkadaşlar bu konuyu, sadece SONY ERİCSSON'un 8 MP kamerası olan modelleriyle çektiğniz fotoğrafları karşılaştırmak amacıyla açıyom, böylelikle herkes kendi gözüyle kıyaslama yapsın ve hangi telefon en iyi fotoğraf çekiyor diye sormasın, buraya girsin baksın
Öncelikle fotoğraf nasıl siteye yüklenir ?
1- Çektiğiniz fotoyu KESİNLİKLE 1024*768 (1 mp) yada 800*600 boyutuna getiriniz
2- Bu siteye giriyosunuz
3- Browse diyip fotoyu pc'den seçip yüklüyosunuz
4- Yüklendikten sonra açılan sayfada DOĞRUDAN LİNK yazar o linki kopayalıyosunuz
5- Foruma gelip cevap yazarken
tıklıyosunuz ve yüklüyosunuz bu kadar
Eğer bi programla resmi bilgisayarda küçültemiyorsanız, 2. yol da;
resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte yeniden boyutlandır diyerek yanındak pencerede de "800*600" veya 1024*768 boyutunu seçmek ve daha sonra yükle demek, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı
Siftah benden
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar resimler aceleye geldi farkettim de hiç manzara resmi filan çekmemişim dışarı çıkıp 2 dk'da çektim geldim
C905 Cybershot Xperience by Witchking v7.5 Driver VDR mod
Arkadaşlar bu konuyu, sadece SONY ERİCSSON'un 8 MP kamerası olan modelleriyle çektiğniz fotoğrafları karşılaştırmak amacıyla açıyom, böylelikle herkes kendi gözüyle kıyaslama yapsın ve hangi telefon en iyi fotoğraf çekiyor diye sormasın, buraya girsin baksın
Öncelikle fotoğraf nasıl siteye yüklenir ?
1- Çektiğiniz fotoyu KESİNLİKLE 1024*768 (1 mp) yada 800*600 boyutuna getiriniz
2- Bu siteye giriyosunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3- Browse diyip fotoyu pc'den seçip yüklüyosunuz
4- Yüklendikten sonra açılan sayfada DOĞRUDAN LİNK yazar o linki kopayalıyosunuz
5- Foruma gelip cevap yazarken
tıklıyosunuz ve yüklüyosunuz bu kadar

Eğer bi programla resmi bilgisayarda küçültemiyorsanız, 2. yol da;
resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte yeniden boyutlandır diyerek yanındak pencerede de "800*600" veya 1024*768 boyutunu seçmek ve daha sonra yükle demek, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı
Siftah benden

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar resimler aceleye geldi farkettim de hiç manzara resmi filan çekmemişim dışarı çıkıp 2 dk'da çektim geldim
C905 Cybershot Xperience by Witchking v7.5 Driver VDR mod