8 milyon dolarlık araba - Maybach Exelero

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
8 milyon dolarlık araba - Maybach Exelero
[video=youtube;1TfDFUJpP0o]http://www.youtube.com/watch?v=1TfDFUJpP0o&feature=share[/video]

----------Eklendi @ 02:28:36 ---------- Yazıldı @ 02:26:50 ----------

‎6.0L - V12 motor - 700 pk ve 351 km/h hızı olan bi canavar!!!

0live456

Üye
Araba denmeyi haketmiyor bu ayrı birşey :naughty:

Utku

Utku

Üye
hiçbir araba bu parayı haketmiyor

nalcam22

nalcam22

Üye
bu parayı ona mı vercem pühh

Masha

Masha

Üye
Lastiklerini göremedim lastik varmıydı :)

fireman87

fireman87

Üye
tasarım mükemmel...

__xXx__

__xXx__

Üye
param olsada bende alsam

RonaS

RonaS

Üye
8 milyonum olsun bu arabayı almam eski şevrolelere benziyor :D motor gücüde o kadar ilginç deil ford GT alırım ondan daha iyy

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
National Geographicte Mega Fabrikalar diye bir belgesel serisi var her bölümde dünyanın en iyi arabalarının fabrikalarında nasıl üretildiklerini konu alıyor
ben bir R8 hayranıyım...
Ama izlediğim Dodge Wiper - R8 - lamborgini vs tonla fabrika arasında gördümki dünyanın en özenli üretilen en mükemmel ve en hayranlık verici arabası tartışmasız Bugatti Veyron..........

Fabrikada 20 kişi falan çalışıyor fabrikada değil atolyede üretiliyor... Mis gbi dağ havasında yeşil kırların ortasında bir atolye her parçası akılalmaz testlere tabii tutuluyor araba nerdeyse tamamen elde üretiliyor dünyanın tek jet yakıtı kullanan aracı yani yarı uçak yarı araba... Hele o test pisti yokmu offfff...
Bildiğiniz yolları unutun wolkswagenin ürettiği 45 derecelik yatay pistte araba son hızına ulaşıyor 500 kilometre hızzz piuvvvvvv ....
Daha üstünde bir araç yok.....
Ve ayda bir tane belki üretiliyor.....

__xXx__

__xXx__

Üye
National Geographicte Mega Fabrikalar diye bir belgesel serisi var her bölümde dünyanın en iyi arabalarının fabrikalarında nasıl üretildiklerini konu alıyor
ben bir R8 hayranıyım...
Ama izlediğim Dodge Wiper - R8 - lamborgini vs tonla fabrika arasında gördümki dünyanın en özenli üretilen en mükemmel ve en hayranlık verici arabası tartışmasız Bugatti Veyron..........

Fabrikada 20 kişi falan çalışıyor fabrikada değil atolyede üretiliyor... Mis gbi dağ havasında yeşil kırların ortasında bir atolye her parçası akılalmaz testlere tabii tutuluyor araba nerdeyse tamamen elde üretiliyor dünyanın tek jet yakıtı kullanan aracı yani yarı uçak yarı araba... Hele o test pisti yokmu offfff...
Bildiğiniz yolları unutun wolkswagenin ürettiği 45 derecelik yatay pistte araba son hızına ulaşıyor 500 kilometre hızzz piuvvvvvv ....
Daha üstünde bir araç yok.....
Ve ayda bir tane belki üretiliyor.....
karıştırdın galiba o aracın limitsiz max hızı 434 yada 431 km olması lazımdı:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
30 40 kmnin lafınımı yapıyon bana kalbimi kırıyon hacı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt