8 kişi tarafndan arandğnda 50 mb internet kazanmak ister misin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
8 kişi tarafndan arandğnda 50 mb internet kazanmak ister misin?
Eğer cevabınız evet ise telefonunuzun yer imlerine wap.tonlakazan.com yazın tonla kazana kayıt olun. Ve bedava konuşma, mesajlaşma, internete girmeye başlayın:)

NOT: KAYIT OLMAK ÜCRETSIZDIR. Telefonunuzdan tonla kazana bağlanmak ÜCRETSIZDİR( bağlantı noktasını türkell wap olarak ayarlayın)

iyi kazanmalar:)

plusnettr

plusnettr

Üye
Sınırsız paket kullananlar adil kullanım hız sınırına girdikten sonra hızı artırmak için almasın. İşe yaramıyor :D Bir açık olarak değil de ek paket düşüncesi ile denemiştim. Olan 80 puana oldu neyse :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız paket kullananlar adil kullanım hız sınırına girdikten sonra hızı artırmak için almasın. İşe yaramıyor :D Bir açık olarak değil de ek paket düşüncesi ile denemiştim. Olan 80 puana oldu neyse :D

Şahsım adına konuşuyorum sınırsız paketim yok. Işte bununla oyalanyorm :)

karapence52

Üye
Benim puan 4190 :D

plusnettr

plusnettr

Üye
Sınırsız paketi olanlar farklı bir andrenalin yaşamak istiyorsa bundan 50 MB alabilir. Ama hız kısıtına girmeden 1Gb içinde iken alacaksınız.
Hızın düşmesine 938 MB kala bundan 50 MB aldım, 48 saat içinde gelecek dedi ve geldi de. Bağlantıyı kestim diğer paketimde hala 938 MB var, buradan gelen 50 MB dah harcamaya başladı. Neyse ana kotaya dokunmayan 50 MB lık kısmı harcadım. Bitince Turkcell den mesaj geldi hız kısıtlı paketimin üstüne aldığım paket bittiği için yeniden hız kısıtına girmişim. Ama benim hız kısıtına girmeme daha 938 MB vardı. Soğuk sular döküldü üzerime eyvah dedim tam bir ay 96 kbps yapacağız.
MH yi yarın ararım diyerek yattım. Sabah telefona mesaj geldi. Hız kısıtınız kaldırılmıştır diye oh be dedim. MHyi aramadan kurtuldum diye sevindim. Ve yine hız kısıtına kadar olan hızlı kısmı kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
benim ki 2040 :naughty:

marist

marist

Üye
Beni Arasanıza Puanım Artsın .d

plusnettr

plusnettr

Üye
Sınırsız pakete bağlamayı başardım sonunda. Sınırsız paketin bitmesine 1 MB kala alın 50 MB daha sonra hızınız düşsün. Bir sistem açığı değil, hediye ürünün doğru kullanılması amaçlanmıştır. 1 gün sonra hediye paket bitince yine 96 kbps :D

semihguney

semihguney

Üye
50mb şaka gibi geliyor artık bana , çok az neyime yetecek , en fazla yarım saatlik ömrü vardır benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt