8 GB'lık MicroSD karta ne olmuş olabilir ? ( İşi bilen içeri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
8 GB'lık MicroSD karta ne olmuş olabilir ? ( İşi bilen içeri )
Başlıkta belirttiğim gibi hafıza katıma bişeyler oldu.telefona takıyorum çalışmıyor pc ye takıyorum çalışmıyor.delirmek üzereyim biçimlendirmeye çalışıyorum biçimlendirme tamamlanamadı diyor. sorun ne acaba nolüyor bu karta yav ?

aakmann

aakmann

Üye
kartın yanmış olabilir bizim arkadaşında 16 gb si yanmıştı dediğin gibi oluyor aynen tanımıyor bilgisayar telefonnn:off:

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
iyi hoş diyon dostm da telefon kartın ismini tanıyo pc ye takıyorum 7.91 gb diyo. yansa hiç tanımaz doğru değil mi :hmmm

aakmann

aakmann

Üye
he ozaman format yarım kaldığı için açmıyo bi şekilde karta format atman şart .s

aakmann

aakmann

Üye
şöyle bişey buldum ama sizde bi araştırın bende böyle sorun olmadığı için deneyemem

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 3. Fikri ve Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nın 28.06.2012 tarihli 2012/92 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir ?

aakmann

aakmann

Üye
öyle siteye tıklayınca hata mı verdi ? sis googleye yazın hafıza kartı biçimlendirme programı diye bi deneyin olmazsa gene yazın buraya

evren991

evren991

Üye
cep için pc bölümünde mmc format var onu dene kardeşim gerçi bunlar sd ama dene.

goktas19

goktas19

Üye
Softformat atman lazım ama nasıl atılıyor unuttum :(

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çözülmüştür . Sıkıntı çeken arkadaşlar için anlatıyorum. Önce Flash Memory Toolkit adlı programı indiriyoruz. sonra kart okuyucumuzu yakıp kartı yerleşritiriyoruz. Programı açınca Format yazan butonun sol tarafındaki yenile işaretine tıklatım aygıtımızı bulduruyoruz (genellikle otomatik buluyor ) . Daha sonra eraser adlı yere tıklıyoruz. erase diyoruz ve başlatıyoruz. işlem bittikten sonra üstüne birde format diyoruz üst taraftan ve sorun çözülmüştür .... :)

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt