Haber 8.4 Beta 3 Çıktı!

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
8.4 Beta 3 Çıktı!
Apple, 27 Nisan'da yayınlanan iOS 8.4 Beta 2'nin ardından bugün de iOS 8.4 Beta 3'ü yayınlandı.iOS 8.3'ün kullanıma sunulmasının ardından Nisan ayında iOS 8.4'ün ilk beta sürümü ile karşımıza çıkan Apple, uzun zamandır dedikodulardan ibaret olan yenilenmiş Müzik uygulamasını da bu güncelleme ile karşımıza çıkarmıştı.


:: İos 8.4 Müzik uygulamasına yakından bakın.
Daha sonra 27 Nisan tarihinde iOS 8.4'ün kinci betasını geliştiricilere sunan Apple, aynı zamanda bir süredir iOS betalarında izlemeye başladığı açık test politikasını da iOS 8.4'e taşımış ve iOS 8.4'ün ilk açık testsürümünü bu beta sürümü ile yayınlamıştı.





Bugün de iOS 8.4 Beta 3'ü Over-The-Air olarak yayınlayan Apple'ın, şu anda iOS 8.4 beta yüklü iOS cihazlar üzerinden Ayarlar-Genel-Yazılım Güncelleme menüsünden yüklenebilen güncellemeyi yakında Apple Developer Center üzerinden de sunması bekleniliyor.


Geliştiricilere sunulan iOS 8.4 Beta 3 ile birlikte, açık beta testleri için iOS 8.4 Açık Beta 2'yi de yayınlayan Apple'ın iOS 8.4'ü Haziran ayının sonuna doğru sunması bekleniliyor. Yenilenmiş iTunes Radio ve Apple'ın sunacağı iddia edilen müzik servisi yenilenmiş Beats'i de içinde bulunduracak olan Müzik uygulaması ile ön plana çıkacak olan iOS 8.4'ün 8 Haziran günü WWDC'de düzenlenecek olan sunumda duyurulması bekleniliyor.
Ben şuan yüklemede bulunmaktayım, hadi hayırlısı
 
Son düzenleme:
udid kaydı olmadan kurabilirmiyiz şimdi hocam ?
 

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
tabiki kurabilirsin hocam
 
Nasıl kurabileceğimizi anlatabilirmisin ?
 

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit bir işlem, ipsw dosyasını bulup indiriyorsun(Yoksa upload edip linkini verebilirim), ıTunnes'i açıp güncellemere Shift tuşuyla beraber tıklıyorsun, ve indirdiğin ipsw dosyasını tıklayıp seçiyorsun bu kadar, gerisi ıTunnes'da
 

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Hangi model için kardeşim
 
beta 3 yükledim 8.3 e dönemiyorum arkadaşlar iphone 6 da hata veriyor kaldık 8.4 betada
 
Müzik uygulamasında ne tür bir değişim var ben beta'yı iOS 7 de bir kez kurmuştum o günden beridir betalardan uzak duruyorum.
 

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ipsw.me den indirip geri yükledin dimi
Müzik uygulamasında ne tür bir değişim var ben beta'yı iOS 7 de bir kez kurmuştum o günden beridir betalardan uzak duruyorum.
Sadece müziklerde değişim var ama ciddi bir değişim okadar başka fark yok
 
nihayet dönebildim ama bi sıkıntı var müzik çalar çalışmıyor 8.3 e dönünce
 

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırlıycaksın kardeşim bendede olmuştu
 

sLeepLe

Üye
bariz hızlandı telefon