799 tl -- s2 -- 18 ay genpa -- sifir gibi -- fotolu -- yedek batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
799 tl -- s2 -- 18 ay genpa -- sifir gibi -- fotolu -- yedek batarya
Arkadaşlar direk sahibinden linkini koyuyorum.Kırıkkaledeyim.Forumdonanımda da var ilanım 30 referansım var ordan da irtibata geçebilirsiniz burdan da.Cep numaram : 0506 863 78 33

- - - Eklendi - - -

Buda forumdonanım ilan linkim.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
fiyat uygun hayırlı satışlar

Software95

Telefon temizmiş arkadaşım arıyordu ben ona telefon edeyim senle irtibata geçeriz olursa :)

mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
Telefon temizmiş arkadaşım arıyordu ben ona telefon edeyim senle irtibata geçeriz olursa :)

tamam hocam mutlaka bekliyorum.telefonu yakından gör abartısız söylüyorum sıfır mı dersin.o derece temiz kullanıldı.

bluelaz_53

Üye
telefonu değil de bilgisayarın özellikleri iyiymiş onu satmayı düşünüyor musun :)

mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
telefonu değil de bilgisayarın özellikleri iyiymiş onu satmayı düşünüyor musun :)

yok hocam masaüstünü satıp bunu aldım.tatmin etsin diye en iyisini almaya çalıştım malum hiçbiri masaüstünü tutmuyor.ama iyi bir fiyat verirsen neden olmasın :D

tarxhn

tarxhn

Üye
telefonu satabildin mi??

freeman999

Üye
Hocam Nokia N8 21 Ay KvK Garantili Var Elimde Temiz Kullanılmış Bütün Aksesuarları Var+ Nokia N70 Teklifim var KvK dan yeni değiştirttim Kabını Teklifim Bu Düşünürsen

mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Nokia N8 21 Ay KvK Garantili Var Elimde Temiz Kullanılmış Bütün Aksesuarları Var+ Nokia N70 Teklifim var KvK dan yeni değiştirttim Kabını Teklifim Bu Düşünürsen

hocam zaten bundan önce n8 kullandım şimdi note kullanmak istiyorum o yüzden satıyorum teşekkürler teklif için.

mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fiyatımı 799 yaptım daha da pazarlık teklif etmeyiniz lütfen.İyi günler.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
galaxy s düşünürmüsn

mankurt76

mankurt76

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s düşünürmüsn

yok hocam sağol.zaten yüzde 80 satıldı sayılır.rezerve yani.

- - - Eklendi - - -

SATILMIŞTIR

- - - Eklendi - - -

SATILDI

- - - Eklendi - - -

SATILDI

- - - Eklendi - - -

SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt