7610'umun şebekesi kendi kendine azalıp yükseliyor HeLP!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
7610'umun şebekesi kendi kendine azalıp yükseliyor HeLP!
anladığınız gibi sorunum bu açıyorum tel.i ful çekiyo sonra benle dalga geçer gibi azalıp yükseliyo ne yapmam lazım?

teomaniaa

teomaniaa

Üye
anladığınız gibi sorunum bu açıyorum tel.i ful çekiyo sonra benle dalga geçer gibi azalıp yükseliyo ne yapmam lazım?
Telefoncuya götürmen lazım dostum çünkü yazılımsal bir hata diil bu muhtemelen telefonun şebekesini yükselten metal yerinden oynuyodur...

mustafa1196

mustafa1196

Üye
tlfnda bir sorun vardır

casper48

Üye
benimde telofonum böyleydi sonra hiç çekmedi nekadar tamir ettirdiysem yaftaya bozuluyordu enson tamirde ertesi gün bozuldu ve artık telefonda açılmıyor 2 kez hard format attığım hade açımıyor arkadaşımda yeni 7610 aldı onunda bozuldu :off: :off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:v:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

pruva

Üye
yazlımdan böyle bir problem cıkartmaz elektronik bir arıza

hustek

Üye
arka kapagı çkar kameranın oldgu yerdekı kapagıda ckar orada kı metalleri tmzle olmadı tiner e at diş fırcası ile temzleyp sıcak hava tut aynı sorun bndede varadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt