7610 ve diğer s60 larda ses kalitesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karizmen

karizmen

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
7610 ve diğer s60 larda ses kalitesi ?
Merhabalar

Ben 7610 kullanıyorum...

Nokia kulaklık aldım ama ses kalitesi o kadar kötü ki anlatamam...

Bazı mp3 çalarları kullandım ama ses kalitesi yine bozuk

5200 'ımı özledim gerçekten :ehe

Bi yardım ederseniz mutlu olurum...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Nokia cihazlarında sık rastlanan bir durum...Çoğu zaman telefona kulaklık takılı iken sesi dışarı verebiliyor...Bazen kulaklığın sorunlu oldugu söylenebilir ancak genellikle sokette sorun oluyor...Zaman içinde kulaklıgın takıldıgı bu soket paslanma ve toz kapma yoluyla sokette sorunlara yol açabiliyor...Öncelikle eğer kulaklığı baska cihazlarda denediysen aynı sonucu veriyorsa kulaklıkta sorun vardır...Tam temas halinde olmadıgı için sesi tam alamazsın...Kulaklığını değiştir...Eğer kulaklık diğer cihazlarda normal bir sekilde calısıyorsa telefonun soketinde sorun vardır...Bir teknik servise götürüp temizlet , eğer arıza ilerlemişse soketi değişirler...Kolay gelsin...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ah şu 7610 çok güzel bir cihaz ama şu kulaklık problemi varya çok kötü.bende kullandım şimdiki n78 den önceki cihazımdı.doya doya bir müzik dinleyemeden elimden gitti.ses çok az çıkıyordu,otobüste bazan hiç anlaşılmıyordu bile.bana yine bu siteden bir arkadaş şöyle bir öneri getirmişti.kulaklıktan çıkan sesi artırmak için cihazı Tercihlerden 'işitme cihazı' profilinde kullanacaksın.ozamanda kulaklıktan güzel ses geliyor ama aynı zamanda hoparlördende ses geliyor.onun için cihazın içinde galiba mavi bir parça varmış onu çıkartırsan sadece kulaklıktan ses gelir demişti.ama ben yapmadım.cihazdan parça çıkarmak normal gelmedi bana.

koroglum011

Üye
kardeş powermp3v01,02 bunu tawsiye edrım hele bide ekolerzır ayrlarını yaptınmı tamm bıde kuluklık iyi olunca muhteşem ben de aynı 7610 war tellı aldıgımda ne biçimdi ama oyle bi programlar attım kı sankı ınanmassın 7610 degil 6630 dan bile ustun oldu ses camerera hız hafıza bakından ..........

karizmen

karizmen

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen ama cevaplar tatmin etmedi şimdi 5200 a geçtim ohhh bee :D:D

Müziğe müzik diyorum şimdi gerçekten Radyoda var.. :D

nbp75

nbp75

Üye
Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt