7610 U Pc Suite Bağlayamıyom Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gataozu

Üye
    Konu Sahibi
7610 U Pc Suite Bağlayamıyom Yardım.
arkadaşlar selam. yeni tel aldım 7610 bunu pc suitte bağlayamıyorum bluetooth driveri bluesoleil. daha önce 6600 vardı bluesoleil ile arattığımda telefonu görünce yukarıda kuulanabileceğim servisler aktif hale geliyodu, ordan ****** portu aktif hale getirip pc suite bağlanabiliyodum. şimdi 7610da bluetoothu bağladığım zaman ****** port bölümü etkin olmuyo ve pc suite bağlayamıyom.bluesoleilin yeni versiyonunu yukledim ama yine yok olmuyo.driveri silip tekrara yükledim oda olmadı.başka bi bluetooth programımı yükliyeyim?yardımcı olursanız sevinirim.

BurakDoğdu

Üye
yav bence kardeşim kart okuyucu al bulutootla işin zor ben geri verdim 15 milyon birsey 12 kart okuyabiliyor veri hızı çok yüksek bende 7610 kullanıyorum bilgsayar için bir program var msnm [email protected] yardımcı olabilirim her konuda

gataozu

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(BurakDoğdu &#064; Feb 22 2006, 04&#58;10 PM) [post=283937]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yav bence kardeşim kart okuyucu al bulutootla işin zor ben geri verdim 15 milyon birsey 12 kart okuyabiliyor veri hızı çok yüksek bende 7610 kullanıyorum bilgsayar için bir program var msnm [email protected] yardımcı olabilirim her konuda
[/b][/quote]

tabi onuda düşündüm ama ben inatla bunu yapmak istiyorum. aynı donanımla 6600 bağliyorum ama 7610u bağlayamıyom.msn e ekledim seni

gataozu

Üye
    Konu Sahibi
ya 7610 teli olan arkadaşlar pc suıte nasıl bağlanıyolar bi yardım eden olmıyacakmı

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
bilgisayarın bluetooth (altta saatin oldugu yerde olması lazım üzerine sağ tıkla) simgesinden telefona "bluetooth ****** port" baglantısı aç (quıck connectten) bu işlemi yaptıktan sonra suite otomatık telefona baglanacaktır zaten

gataozu

Üye
    Konu Sahibi
başka bluetooth yazılımlarında var ööle bişeyde benim kullandığım yazılım "BLUESOLEIL" ikonun ustunde sağ tıklatınca sadece (sırasıyla) exit / show messages / display çıkıyo kesinlikle quick connect diye bişey yoq .bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı. ama hala yapamadım 6600 oluyo 7610da olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt